Het 12 dagen van kerst doosje

Artikelnummer: DHB-kerstdoosje2023 Categorie:

Beschrijving

Het verrassingsdoosje is uitverkocht!

 

Het 12 dagen van kerst doosje. Dat is namelijk een doosje waar je zelf een kerstpatroontje op kunt borduren en verschillende borduuraccessoires kunt toevoegen in de vakjes.

 

Je kunt helemaal zelf beslissen wat je erop wilt borduren en wat je voor in het doosje wilt borduren. Misschien wil je er wel alleen garen in doen, dan kan dat natuurlijk. Of wil je het doosje gebruiken om thee te presenteren aan je bezoek. Maar onze gedachte is, dat je voor het doosje een mooie bovenkant borduurt en dan een schaarhangertje maakt, een speldenkussentje, een naaldenboekje en misschien wel een kerstrolletje op band.

 

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we alvast 12 kleine cadeautjes in het doosje gedaan. Dat zijn cadeautjes die je kunt gebruiken bij het samenstellen van JOUW kerstdoosje. Wat voor cadeautjes het precies zijn, houden we nog even geheim, dan blijft het echt een verrassing. Wat ik al wel alvast kan verklappen is dat het kartonnetje voor de bovenkant erbij zit, zodat je dat niet zelf hoeft te snijden 😊. Op het kartonnetje span je je borduurwerkje en dat plak je dan gewoon bovenop de deksel.

 

De binnenkant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het 12 dagen van kerst doosje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *