Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws in de winkel en abonneer je op onze nieuwsbrief.

We versturen regelmatig nieuwsbrieven met het laatste nieuws uit de winkel, borduurtips, boekbesprekingen, speciale aanbiedingen, interviews met ontwerpsters, gratis patroontjes en nog veel meer.

volg ons op facebook

En volg ons op facebook, hier kun je genieten van geborduurde modellen, gratis patroontjes, winacties, leuke weetjes of kun je inspiratie opdoen voor je volgende borduurwerkje.

Najaar 2018

We organiseren half november weer onze jaarlijkse kerstworkshop. Zoals gebruikelijk is het een verrassing wat we gaan borduren. Ik kan alvast verklappen dat we deze manier van afwerken nog niet eerder in een workshop hebben gebruikt ;-). Ook de kleuren zijn nieuw, een beetje anders dan mijn favoriete kerstkleuren, maar oh zo mooi samen. We borduren op 12,6draads linnen met handgeverfde garens. De kerstworkshops zijn op de volgende dagen:

vrijdag 16 november 10.30-15.30 uur (VOL)

zaterdag 17 november 10.30-15.30 uur (nog 1 plaats beschikbaar)

De workshop kost 45 euro. Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie en thee en je neemt zelf je lunchpakketje mee. Kun je onverwachts niet komen, dan sturen we het pakketje naar je op. De workshops zitten altijd snel vol, dus wacht niet te lang met opgeven.

 

Workshops voorjaar 2019

De workshops die we in het voorjaar van 2019 gaan houden worden in januari aangekondigd. Daar hoor je dan via het blog, facebook en de nieuwsbrief meer over.