Bestellen

Je kunt via de webshop de artikelen bestellen die je wilt hebben. Kun je een artikel niet vinden, mail ons dan even, niet alle artikelen die we in de winkel hebben staan ook in de webshop. En in het opmerkingenveld van je bestelling kun je altijd nog een bericht of vraag doorgeven.

We hanteren een minimumbestelbedrag van € 7,50. Wil je toch graag een kleine bestelling plaatsen, dan kan dat, we berekenen dan € 1,95 behandelkosten (excl. portokosten). Uitzondering hierop zijn artikelen die we naleveren.

Onze voorraad is niet gekoppeld aan de webshop, als je je bestelling hebt doorgegeven, kijken wij wat op voorraad is en laten je dat weten. Je kunt bij de bestelling aangeven of je alles in 1x opgestuurd wilt hebben of voor deelleveringen kiest.

De bestellingen moeten van tevoren betaald worden. Je ontvangt over het totale bedrag bericht van ons, wacht graag met betalen tot je een berichtje van ons hebt ontvangen. Bestellingen die na 14 dagen niet betaald zijn, vervallen automatisch. Het gironummer van de winkel is:

Gironummer: NL17INGB 0005 228014
t.v.n. De Handwerk Boetiek te Roden