Nashville 2024

Gratis nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws in de winkel en abonneer je op onze nieuwsbrief.

We versturen regelmatig nieuwsbrieven met het laatste nieuws uit de winkel, borduurtips, boekbesprekingen, speciale aanbiedingen, interviews met ontwerpsters, gratis patroontjes en nog veel meer.

volg ons op facebook

En volg ons op facebook, hier kun je genieten van geborduurde modellen, gratis patroontjes, winacties, leuke weetjes of kun je inspiratie opdoen voor je volgende borduurwerkje.

Nashville 2024

Hier kun je alvast een kijkje nemen naar de producten voor Nashville 2024.

Als je op tijd je pre-order stuurt, kunnen we ook jouw bestelling mee laten komen. Alles wat op deze pagina staat, is dus een pre-order, als ik terug ben uit Nashville, beginnen we met het versturen van de bestellingen.

Bestel graag ALLEEN Nashville patronen etc. op je bestelling, we versturen je gehele bestelling na mijn terugkomst. Wil je iets eerder hebben, stuur dan een aparte bestelling.  

Houd er rekening mee dat sommige ontwerpsters niet met een distributeur werken en het kan zijn dat ik alleen in Nashville deze patronen op kan halen. Daarnaast kan het 2-4 maanden duren voor de patronen beschikbaar zijn bij onze distributeur. 

Als je dus graag iets wilt hebben, dan is dit dé gelegenheid om het te bestellen.

De meest recent toegevoegde producten staan bovenaan. Dus je kunt af en toe hier terugkomen om te zien wat voor nieuws we hebben.

Resultaat 1–200 van de 425 resultaten wordt getoond