Things Unseen mysterie van Lizzie Kate

Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen op facebook, de mysterie van Lizzie Kate van 2014-2015: Things Unseen. We hebben inmiddels diverse vragen over dit patroon gehad, dus het leek mij goed om alles op een rijtje te zetten. Dit was een mysterie van Lizzie Kate, maar ik heb contact met ze gehad en ik kan de patronen en het embellishment pakketje nog steeds bestellen.

ThingsUnseenModel400  threads

Things Unseen informatie:

* het gehele patroon bestaat uit drie delen, de patronen kosten € 10,50 per stuk

* de afmeting is 165 x 205 kruisjes

* Things Unseen heeft een garenpakket met 14 strengetjes Weeks Dye Works (€ 2,50 per strengetje). Laat het ons maar weten of je ook het handgeverfde garen erbij wilt hebben.

* er zit een bonuspatroon bij de mysterie, die onthult wordt in de drie delen van het project. De afmeting van het bonusontwerp is 34 x 165 kruisjes en gebruikt dezelfde kleuren als het mysterie ontwerp. Het pakketje met extraatjes (denk kraaltjes, knoopjes van Just Another Button, parelmoeren knoopjes) heeft ook voldoende extraatjes voor dit bonusproject.

* hierboven zie je de kleurtjes die gebruikt zijn voor Things Unseen.

* uiteraard zoeken wij een prachtige stof uit voor deze mysterie, zowel in 11 als 13 draadjes per centimeter.

* en er hoort een embellishment pakketje bij dit patroon (€ 18,95)

Heb je belangstelling voor de patronen (met of zonder andere materialen), laat het mij dan weten voor donderdag 14 juli 17.00 uur. Dan kan ik het op tijd doorgeven aan Lizzie Kate.

 

Halloween mysterie van Lizzie Kate

Inmiddels hebben we het eerste deel binnen van de Halloween mysterie van Lizzie Kate van dit jaar. En het belooft weer een geweldig project te worden. Het is ook wel ideaal, borduren in de zomer aan een Halloween project, dan weet je zeker dat je ‘m op tijd af hebt. Voor alle informatie over deze mysterie, klik hier of klik op het plaatje.

Spooked-Promocard400

 

Little House ABC mysterie van Little House Needleworks

Tot slot nog een update over deze mysterie. Op het moment van bestellen waren de patroontjes nog niet bij de distributeur, we krijgen ze nu tweede helft juli binnen. Je kunt je dus nog opgeven voor deze schattige huisjes. Ik ben er nog niet uit of ik ze apart ga borduren of op 1 lap. Ik heb nog iets in mijn hoofd, maar eens kijken of dat gaat lukken. Je hoort er nog wel van. Alle informatie over deze mysterie vind je hier of klik op het plaatje.

716_Little_House_ABC_Sampler_Ad