Spooked-Promocard400

We hadden in Nashville al gehoord dat er een nieuwe Lizzie Kate mysterie aankwam en nu hebben we de informatie binnen gekregen. Het het klinkt in ieder geval “spooktaculair”. De mysterie bestaat uit 3 delen, we verwachten ze eind juni, juli en augustus te kunnen versturen (met een beetje medewerking van de Nederlandse douane). Elk deel heeft een bonus ontwerp, dus je ontvangt maar het liefst 3 bonuspatroontjes. De bonuspatroontjes zijn “Bewitched”, een schaarhangertje, “Winnie Witch Standup” een staand heksje en “For the Birds” dat met een afmeting van 29 x 121 bijna een patroon op zich is.

De afmeting van de sampler is 227 (breed) x 97 (hoog) kruisjes en geborduurd op de kleur Ale van Picture This Plus. Je kunt deze prachtige, handgeverfde stof bestellen in 11 of 13dr linnen of 5,5 bosje of 6,4 bosje aida.

Je borduurt de mysterie met handgeverfd garen van Weeks Dye Works en uiteraard zit er weer een Lizzie Kate exclusieve kleur bij. En een “embellishment” pakketje mag niet ontbreken bij de mysteries van Lizzie Kate. Er zitten 5 knoopjes van Just Another Button in, heel veel kleine zwarte en creme knoopjes, een driehoekig knoopje voor een snavel en olijf/gouden kraaltjes. Allemaal voor wat extra bling tijdens Halloween.

Wij zijn superenthousiast over deze nieuwe mysterie, je kunt er fijn tijdens de zomer aan borduren zodat je ‘m op tijd af hebt voor Halloween. Om je een idee te geven van hoe een Halloween mysterie van Lizzie Kate eruit ziet, hierbij een plaatje van de vorige mysterie van 2014.

LKmysterie2014

De kosten voor de mysterie zijn als volgt:

Optie 1 – het gehele pakket:

Je ontvangt de drie patronen, het pakketje met alle knoopjes etc, 13 kleuren overlopend garen en de handgeverfde stof voor de Mystery. Geef bij je opgave aan op hoeveel draads stof en welke stof (linnen of aida) je wilt borduren. De kosten hiervoor zijn 90 euro inclusief portokosten.

Optie 2 – de patroontjes en het pakketje met knoopjes etc.

Je zorgt zelf voor stof en garens, wij sturen je de patroontjes en het pakketje met de embellishments. Houd er rekening mee dat de exclusieve kleur van Weeks Dye Works voor deze mysterie niet apart te bestellen is. De kosten hiervoor zijn 57 euro inclusief portokosten.

Je kunt je tot 20 mei opgeven voor deze mysterie via het bestelformulier, vermeld duidelijk voor welke optie je kiest.