Het wordt een beetje traditie dat we voor Zwolle een nieuwe ontwerpster toevoegen aan ons assortiment. Vorig jaar was dat Sara Guermani (klik hier en hier om haar patronen te zien) en dit jaar zijn we heel blij dat we de lieve patroontjes van Madame Chantilly op de Handwerkbeurs in Zwolle hun debut laten maken. De meeste patroontjes zijn met DMC geborduurd, en je kunt er natuurlijk je eigen draai aan geven door kleurtjes of stof aan te passen.

We blijven nog een beetje in de kerst/wintersfeer, per slot van rekening kun je het beste tijdig beginnen met het borduren voor kerst ;-). De winteruiltjes doen het vast ook goed als kleine ornamentjes, ik vind ze zo schattig. Miss Murphy heeft al doorgegeven dat ik Santa’s Cat toch echt voor haar moet borduren, dus wie weet. De laatste drie patroontjes vind ik errrrug leuk, echt weer even iets anders. In de winkel hebben we het er al over gehad, waarschijnlijk gaan we na Zwolle een van deze drie borduren om op te kunnen hangen. Het wordt nog moeilijk om te kiezen tussen On The Beach en Roses Village. Het kerstpatroon, dat komt er zeker!

   

Winter Owls € 11,50                       Santa and the little Birds € 9,25

Santa’s Cookies € 13,95

Santa’s Owl and Sheep € 11,50

Santa Cat and Dog € 10,50

Noel € 10,50

Hiver € 10,50

On the Beach € 13,50

Roses Village € 13,50

En Ritardo € 13,50

De patroontjes zijn in eerste instantie exclusief voor de Handwerkbeurs in Zwolle. Na Zwolle kun je de patroontjes ook per post bestellen of in de winkel ophalen.