De problemen met de internetverbinding zijn hopelijk verleden tijd. En ik moet zeggen, zo zonder internet, ziet je weekend er ineens heel anders uit. Ook wel eens lekker.

We gaan verder met de laatste 3 dagen van de 12 dagen voor kerstmis serie. Eind deze week gaan alle kadootjes op de post, dan zijn ze mooi voor de kerst binnen. Vandaag een model van Sara Guermani. We hebben haar patronen geïntroduceerd net voor de Handwerk Beurs in Zwolle. En nu kun je eigenlijk niet meer voorstellen dat we deze prachtige patronen ooit niet hadden. In veel van haar patronen krijg je ook nog een heel bijzondere, handgemaakte, houten knoop. En die knoop vormt een echt onderdeel van het patroon. Dat kun je in ons model van Christmas Window I heel goed zien. Dankzij een lieve klant hebben we dit kersttafereeltje in de winkel hangen en ik geniet er elke dag van.

20141216b

Christmas Window I € 16,00

Alle patronen van de Christmas Window serie zijn geborduurd op de gestippelde Belfast stof die we ook voor Santa’s Village van Cross Country Needleworks hebben gebruikt. Ik blijf het een heel leuke combinatie vinden, die stippen op de stof en dan een kerst- of wintertafereeltje borduren. Een lapje van 35 x 50cm is genoeg voor een van deze kerstraampjes.En zo’n uitkijkje naar buiten, je moet maar op het idee komen. Het blauwe kleurtje van Christmas Window II is niet zo mijn ding, maar die kun je snel veranderen in een donkerder kleur rood of (nog beter) een gouddraadje voor nemen.

christmas window 2 400 logo

Christmas Window II € 16,00

20141216cw3 20141216cw4

Christmas Window III € 16,00                   Christmas Window IV € 16,00

De onderste twee patronen hebben echt mijn hart gestolen, huisjes, kerstmannen, kerstelfen, rendieren, boompjes, sneeuw, sterretjes, het is eigenlijk een groot kerstfeest. Nu mijn kersthuisjes van Santa’s Village af zijn (daar volgt nog een apart berichtje over), zit ik natuurlijk te springen om een nieuw groot kerstproject te beginnen. Ahem. Voorlopig houd ik het nog maar even bij bewonderen. Bovendien vind ik de keuze erg lastig, ze zijn alletwee errrrrug leuk.

SARA GUERMANI - Christmas Village

Christmas Village € 26,00

Sara Guermani - Waiting For Christmas

Waiting for Christmas € 26,00

Jullie hebben er langer op moeten wachten dan de bedoeling was, maar dit is de winnares geworden van het Barbara Ana Designs patroontje: Margo

“Vandaag doe ik zeker weer mee voor mijn vriendin. Ze is helemaal weg van kleine kussentjes,

Groetjes en heel veel borduurplezier, Margo”

Margo, ik mail je over de adresgegevens en eventuele boodschap voor de gelukkige winnares.

De prijs van vandaag is, dat kunnen jullie vast raden, een patroontje van Sara Guermani. De winnaar mag doorgeven wie dit patroontje gaat ontvangen. Reageer dus voor 15.00 uur morgenmiddag en maak kans om iemand blij te maken. En deel dit bericht vooral met je borduurvriendinnen.Reageer wel op het blogbericht, zodat je mee kunt doen. Blijf vooral meedoen, je hebt nog 3 x kans om mee te doen!

De winnaressen onder de nieuwsbriefabonnees maak ik morgen bekend. Je kunt je dus nog inschrijven!