Carolina is weer druk bezig geweest en heeft twee nieuwe patronen. Het eerste patroon is een soort zomerkalender met allemaal kleine motiefjes die je voor van alles kunt gebruiken. Carolina heeft zelf van de zeemeermin schattige kussentjes gemaakt. Ik ben niet zo van het meermalen borduren van hetzelfde motief, maar ik kom hier wel heel erg in verleiding. Bij de motiefjes staan ook nummers, maar die kun je uiteraard ook weglaten.

C&Bsummercalendar

Shabby Summer Calendar € 15,95

C&Bvoorbeeld

En na de uitermate lieve kerststalletjes, heeft ze nu ook voorjaarstalletjes. Een echt marktje, waar je op de fiets (met dubbele aanhangwagentjes, zo grappig) boodschappen kunt doen. De vrolijke voorjaarskleurtjes zouden je zo op de fiets doen stappen om er naar toe te rijden.

C&Bprintemps

Petit Marché de Printemps € 14,75

We hadden de voorjaarsversie van de Shabby Kalendar al eerder in de winkel. Gezien de leuke patroontjes, leek het me goed om ‘m nog maar een keer onder de aandacht te brengen. Die paraplu van nummer 8 vind ik wel heel toepasselijk bij het weer dat we de laatste week hebben gehad. En dat kippetje van nummer 17 lijkt me ook heel leuk om als kaartje te versturen. Ik zie in de toekomst nog wel de nodige borduurtjes van dit patroon in de winkel verschijnen 🙂

C&Bspringcalendar

Shabby Spring Calendar € 15,95

Meer patronen van Carolina vind je hier. Ondertussen ben ik bezig met een Cuore & Batticuore project dat ik over een paar weken hoop te kunnen laten zien.