Het lijkt nog zo ver weg, maar het is al kerst over 89 dagen! Het lijkt altijd wel alsof, als het eenmaal oktober is, de dagen voorbij vliegen en het zo kerst is. Gelukkig hebben wij nog twee heel leuke evenementen op stapel staan die je helemaal in kerstsfeer doen komen.

Allereerst de KERST OPEN DAGEN in de winkel. We versieren de winkel weer helemaal in kerstsfeer, uiteraard komt er weer een kerstcatalogus (klik hier om de kerstcatalogus van 2017 te zien) en hebben we in de keuken weer de nodige koopjes voor iedereen. Verder kun je genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers en ontvang je een cadeautje bij besteding van 10 euro (geldt ook voor mailorders).

De kerstcatalogus sturen we altijd een paar dagen eerder naar onze nieuwsbriefabonnees. Ook dit jaar hebben we weer twee bekende ontwerpsters die een gratis patroontje hebben ontworpen voor de catalogus. Deze patroontjes ontvang je exclusief als nieuwsbriefabonnee. Het eerste patroontje is al binnen en ik ben  er helemaal ondersteboven van. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan snel hier in.

De Kerst Open Dagen zijn op:

donderdag 1 november 10.00-17.00 uur

vrijdag 2 november 10.00-17.00 uur

zaterdag 3 november 10.00-17.00 uur

Woensdag 31 oktober zijn we in principe gesloten om alles voor te bereiden in de winkel. Heb je nu net bedacht dat je op deze middag langs wilt komen, laat het ons dan even weten.

We blijven helemaal in kerstsfeer en organiseren twee weken later de kerstworkshop van november. Zoals gebruikelijk is het een verrassing wat we gaan borduren. Ik kan alvast verklappen dat we deze manier van afwerken nog niet eerder in een workshop hebben gebruikt ;-). Ook de kleuren zijn nieuw, een beetje anders dan mijn favoriete kerstkleuren, maar oh zo mooi samen. We borduren op 12,6draads linnen met handgeverfde garens. De kerstworkshops zijn op de volgende dagen:

vrijdag 16 november 10.30-15.30 uur

zaterdag 17 november 10.30-15.30 uur

De workshop kost 45 euro. Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie en thee en je neemt zelf je lunchpakketje mee. Kun je onverwachts niet komen, dan sturen we het pakketje naar je op. De workshops zitten altijd snel vol, dus wacht niet te lang met opgeven.