Hij is weer klaar, de kerstcatalogus van 2017. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om nog de nodige nieuwe pakketjes, modellen en beschrijvingen klaar te krijgen voor de Kerst Open Dagen van 2, 3 en 4 november. Het is zo’n heerlijk gevoel als de kerstcatalogus op een gegeven moment klaar is. Dan moet er nog van alles gebeuren voor de catalogus af is, maar de grootste klus is dan geklaard.

Dit jaar zijn we heel trots en dankbaar dat we een interview hebben met Judy Whitman van JBW Designs en Alma en Barb van Blackbird Designs. Verder vind je in de catalogus uiteraard allerlei nieuwe kerstpatronen, speciale pakketjes, een nieuw stoffenpakketje, recepten en vooral heel veel ideeën.

Kerstcatalogus 2016 voorkant (2)

 

Ga er lekker voor zitten en geniet van de kerstcatalogus 2017.

Klik op het plaatje om de kerstcatalogus te downloaden. Het kan even duren voor het bestand helemaal geladen is, er staan heel veel foto´s in.

En mocht je iets willen bestellen, dat kan vanaf donderdag 2 november 10:00 uur. Gebruik hiervoor het liefste het bestelformulier, dan hebben we alle informatie bij elkaar. Houd er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voor je antwoord krijgt, we proberen zoveel mogelijk alle bestellingen klaar te leggen, maar de ervaring van vorige jaren leert, dat we weinig tijd hebben om mails te beantwoorden.

Lukt het je niet om langs te komen, dan kun je toch meegenieten van onze jaarlijkse sale. We bieden een grabbag aan van 25 euro waarin je een grote collectie patronen vindt. De normale waarde van de grabbag ligt boven de 100 euro. Laat je verrassen en bestel een van deze grabbags.

Heel veel plezier toegewenst met de kerstcatalogus en hartelijke groeten,

Reina, Ria en Annemiek