Zo, alle dozen zijn weer opgeruimd, de patronen, stoffen en garens staan op hun plek en in de winkel was het gisteren al weer gezellig druk. Na Zwolle ruimen we alle kerstspullen weer op en komt het voorjaar weer aan bod. En de nodige merklappen, kussentjes en andere leuke modellen.

Een van de modellen die in ons kastje staat is de Sampler Hare van La D Da die vorig jaar in Nashville aan kwam hoppen. En laat hij nu een zusje krijgen op de komende beurs in Nashville. Maak kennis met Sweet Pea, het zusje van Sampler Hare. Ik ben helemaal verliefd en dit is dus het eerste patroontje dat ik ga borduren als ik weer terug ben. Ik was helemaal weg van Sampler Hare en ben zo blij dat de familie wordt uitgebreid. Ik ben een beetje eigenwijs en ga haar borduren op dezelfde stof als Sampler Hare. We kijken nog even of we er ook weer pakketjes van maken, dat hoor je als we weer terug zijn.

La-D-Da_Sweet Pea

Sweet Pea € 13,50

Om in de sfeer van de haasjes te blijven, Lori heeft een bijzonder vrolijk patroon dat eigenlijk wel het hele jaar door kan blijven staan.

La-D-Da_B is for bunny - kopie

B is for Bunny € 13,50

La-D-Da_Awake My Soul - kopie

Awake my Soul and Sing € 13,50

Als er huisjes te borduren zijn, dan kun je op mij rekeken. Ik weet niet of ik de tekst ook zou borduren, maar zonder de tekst is het nog steeds een heel mooie en rustieke merklap.

La-D-Da_LoveAbide

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love Abide € 15,95

En dan komt er een nieuwe serie van 4 merklapjes die ik eigenlijk allemaal zou willen borduren. Mijn absolute favoriet is Mary Ann England. Ik vind het zo’n lief lapje, en dan met dat antraciet/zwarte garen. Misschien ga ik wel gewoon een paar letters borduren zodat ik kan zeggen dat ik begonnen ben ;-). En dan doe ik dat ook gelijk voor de andere drie lapjes, want eerlijk, ze mogen allemaal zo bij mij aan de muur hangen.

La-D-Da_MaryAnnEngland - kopie

Mary Ann England € 10,00

La-D-Da_ElizabethLongley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elizabeth Longley € 11,50

La-D-Da_ScottishSampler

Scottish Sampler € 11,50

La-D-Da_TheParrots

The Parrots € 11,50