Achter de schermen zijn we de laatste weken al druk bezig met de voorbereidingen voor de beurs in Zwolle. Dat betekent dat er met hulp van vele handen, nieuwe modellen geborduurd worden, stofjes geknipt worden, patronen worden besteld, modellen worden uitgezocht (wie mag wel mee en wie niet) en we maken checklijstjes van wat er allemaal mee moet. De keuken begint steeds meer op een half pakhuis te lijken en aan alle kanten wordt nog de laatste hand gelegd aan de afwerking van de geborduurde modellen.

We staan dit jaar weer op dezelfde plek als vorig jaar en zijn heel makkelijk te vinden. Bij binnenkomst gelijk linksaf slaan, volg de geur van de koffie en aan het einde links zie je onze stand. Ook dit jaar hebben we weer een bijzondere aanbieding én een aantal verrassingen. Wat die zijn blijft nog even geheim, we versturen voor de beurs nog een nieuwsbrief met daarin alle informatie.

plattegrond 2018

Als ik ‘s avonds op de bank zit, ben ik in gedachten al bezig om de stand in te richten. Dat is altijd een puzzel. Waar hangen we welke modellen op, past het een beetje bij elkaar, is er voldoende ruimte…. En ieder jaar maken we er weer wat anders van. Dat is voor ons ook leuk, je hebt echt het idee dat we in een compleet andere stand staan.

Zwolle 2017

En ondanks dat de stand behoorlijk groot is, kunnen we niet alles uit de winkel meenemen. Dus mocht je graag iets willen hebben of willen zien, laat het ons dan weten. Dan gaat het mee in onze gele Zwolle dozen en kun je het zo ophalen bij de stand. Misschien wil je wel 2 meter stof hebben, of wil je een stofkleur zien, of zit je dringend verlegen om DMC garen (per strengetje € 1,35) of zoek je nou net dat ene patroon, mail of bel ons. Doe dat dan graag voor zaterdag 10 februari, want dan beginnen we met het inpakken van de winkel. Vermeld dan ook graag de dag waarop je naar de beurs komt, dat maakt het opzoeken wel zo eenvoudig.

Let op: tijdens de week van de beurs worden er geen bestellingen verstuurd en is de winkel gesloten op:

donderdag 15 februari

vrijdag 16 februari

zaterdag 17 februari

Vanaf woensdag 21 februari staan we weer voor jullie klaar in de winkel.