Update: deze aanbieding is inmiddels voorbij.

En hier zijn dan de Zweigart linnens, aida en evenweave die in de aanbieding zijn. Wij zijn helemaal blij met deze prachtige stoffen en zouden het liefste op alle stoffen een borduurwerkje gaan beginnen ;-). Ga er voor zitten, het is een behoorlijke lijst geworden.

De hele maand augustus ontvang je 25% korting op deze stoffen, minimale afname is 50 x 70cm of 25cm over de hele breedte van de stof. En we hebben voor iedereen wat, van linnen stoffen tot gelijkmatig geweven stof, van stof voor sticherie tot aida stoffen. Ik heb achter de stoffen eerst de normale prijs voor een lapje van 50 x 70cm gezet en daarna de meterprijs. Voor de Aida stoffen geldt de korting bij een afname van minimaal 25cm over de hele breedte.

******* de eerste vijf klanten die in totaal een meter van deze stoffen bestellen (dat kunnen 4 lapjes van 50 x 70cm zijn, twee halve meters of een hele meter, alle combinaties zijn mogelijk, als je maar op een meter stof uitkomt), ontvangen een GRATIS boekje van Zweigart *******

Belfast linnen 12,6dr/cm € 12,00 /  46,00

De naturelstof met bruine stippen leent zich heel goed voor herfst- of Halloweenpatroontjes. Ria stelde voor om een aantal uilen van Lindter erop te borduren. Het patroon dat ze bedoelt zie je hier. En de blauwe stof zie ik al helemaal voor me met sneeuwmannetjes erop. Of wat dacht je van Winter Silhouette van Imaginating?

Belfast Petit Point   Belfast Petit Point

Nr 5392                                    Nr 5269

De stof links is een nieuwe kleur en lijkt mij heel geschikt voor de zogenaamde “primitive” patroontjes of bijvoorbeeld voor de nieuwe Halloween patroontjes van Lizzie Kate. Of voor deze twee patroontjes van Little House Needleworks. De groene stof is een kleur die uit de collectie is en wat mij betreft helemaal bedoeld voor het najaar. Deze herfstpatronen van Renato Parolin lijken mij een prima keuze ervoor.

Belfast   Belfast638

Nr 7033                Nr 638

Deze twee stoffen zijn al veel langer in de winkel en kun je eigenlijk overal voor gebruiken. De 309 hebben we al regelmatig gebruikt voor patroontjes van Jeannette Douglas. En kleur 53 heeft bijna iedereen denk ik al wel eens gebruikt, vooral voor kerstpatroontjes is het een ideale kleur. Kijk maar eens naar deze gratis patroontjes die ik vorig jaar op het blog heb gezet.

Belfast   Edinburgh

Nr 309                 Nr 53

Edinburg linnen 14dr/cm € 12,00 /  46,00

Eindelijk, eindelijk, eindelijk, de fantastische kleur 99 is er nu ook in Edinburg. Voor iedereen die van merklappen borduren houdt, is dit echt een geweldige kleur. Hij is iets “donkerder” dan onze 101 (de off white/antique white) en niet zo “geel” als de 222 (ecru). Ook voor moderne merklappatronen is de stof uitermate geschikt, denk daarbij bijvoorbeeld aan de patronen van Rosewood Manor Designs. De lichtgrijze kleur hebben we al eerder in de winkel gehad, voor deze stof kun je heel mooi met bijvoorbeeld wit borduren. De patronen van Marjorie Massey zijn daar heel geschikt voor omdat ze in een kleur zijn ontworpen.

Belfast   Belfast

Nr 705                                   Nr 99

Cashel linnen 11dr/cm € 12,00 /  46,00

Helaas, helaas kleur 589 is alleen nog maar in Cashel te verkrijgen. Dit is denk ik mijn meest favoriete donkerblauwe kleur stof. Een echte donkerblauwe stof, door- en doorgeverfd en prachtig diep van kleur. Op dergelijke donkere stof borduren vereist wel goed licht en het is handig om bijvoorbeeld een witte kussensloop op je benen te leggen. En als je de stof in een Q-snap opspant, kun je de gaatjes nog beter zien. Voor iedereen die Winter Silhouette in de originele kleur wil borduren ;-). Kleur 770 is ook zo’n kleur waar je eigenlijk altijd wel een lapje van in huis kan hebben. Het is een beetje een “koude” kleur en heel geschikt voor bijvoorbeeld reproductiemerklappen. Wij hebben Mary Edmonson erop geborduurd. Maar ook voor patronen van Ink Circles is dit een geweldige kleur.

Cashel   Belfast

Nr 589                         Nr 770

Normandie – stitcherie stof € 8,50 / € 31,95

Deze stof is extra breed 180cm en ideaal voor stitcherie borduurwerkjes. Kathy Smitz heeft een aantal erg leuke patroontjes, het fijne van deze kleur is dat je de stof nog wat kunt “verouderen” door het in de thee te leggen of in koffie en dat je heel veel verschillende kleuren kunt gebruiken. Van paars tot blauw, van rood tot roze, van groen tot bruin en vergeet vooral niet alle overlopende garens die we hebben.

Bantry   KS KS1

Kleur 99           Stitching Tree € 10,50         M is for Monogramme € 13,50

Aida 6.4 kruisjes/cm 110cm breed € 22,95

aida

Nr 7600

Aida 8 kruisjes/cm 130cm breed € 26,95

Aida extra fine

Nr 264

Aida 5.4 kruisjes/cm 110 cm breed € 22,95

Nr 5789
Rustico Aida 7 kruisjes/cm 110cm breed € 23,95
Rustico-Aida

Lugana 10dr/cm 170cm breed  € 38,95

Brittney Lugana