Let op: van maandag 23 tot en met woensdag 1 januari zijn zowel de winkel als de webshop gesloten. We versturen vrijdag 20 december de laatste bestellingen, dus wil je nog iets voor de kerst in huis hebben, bestel dan zo snel mogelijk maar in ieder geval voor woensdag 18 december!

Is er iets leuker dan thuiskomen en een dikke enveloppe van Plum Street Samplers op de mat vinden? Dit is een volstrekt rhetorische vraag, want het antwoord is misschien wel, maar vandaag is dit echt het allerleukste.

 

 

 

 

 

In de enveloppe zitten de nieuwste patronen van Paulette en ik ben helemaal weg van Rack Stack ???. Er moet vanavond eerst gesport worden, maar onder het eten koken kan ik wel alvast beginnen met garens??? bij elkaar zoeken. En dan ga ik een lapje stof knippen ✂️. Ik heb tot nu toe Snort Stack en Sheep Heap op 14 draads Edinburg linnen geborduurd in de kleur 3009. Dat vind ik er geweldig bij passen. Maar nu Paulette een soort zeeblauwe kleur heeft gekozen voor de Rack Stack moet ik even kijken of de kleurtjes dan nog steeds goed uitkomen op de 3009.

Geniet met mij mee van deze geweldige patronen, als eerste dus maar de Rack Stack. Volgens mij heb ik hier al genoeg over gezegd ;-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rack Stack € 11,50

Dan hebben we de winterversie van de Saltboxes, als ik niet zo stapelverliefd was op de Rack Stack, dan zou ik hier mee beginnen. Huisjes zijn helemaal mijn ding en dat huisje waar de kerstman in zijn slee overheen vliegt…….. Zucht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winter Saltboxes € 11,50

Vervolgens gaan we verder met de huisjes, Paulette kon wel geweten hebben dat ik daar zo dol op ben. Home for Christmas is volgens mij ooit uitgebracht voor een winkelclub en nu kunnen we allemaal aan de slag met dit prachtige patroon. Ik vind de rand heel mooi, die zou het ook goed doen op een gastendoekje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home for Christmas € 13,50

En tot slot een patroon dat we over de kerstdagen kunnen tillen, want dat is meer iets voor januari. Dat houd ik mezelf maar voor, dan word ik namelijk iets rustiger. Maar deze sneeuwman (met huisje) is echt iets om in zo’n koude, lange maand als januari te gaan borduren. Ik heb het patroon maar even bijgedraaid, dan hoeven jullie je nek niet te verrekken om het goed te bekijken.

 

 

 

 

 

A Country Winter € 13,50

We hebben van deze patronen een beperkte voorraad en onze distributeur had ze nog niet in de collectie. Wil je dus eentje bestellen, wacht dan niet te lang. Kun jij ook helemaal in ??stemming komen.