Goed nieuws voor iedereen die houdt van een kleurtje, een kleurtje stof wel te verstaan. We hebben weer een uitgebreide voorraad linnen in diverse kleurtjes. Deze keer zijn er zelfs 4 nieuwe kleurtjes bijgekomen.  Prachtige kleuren, speciaal voor de herfst. En een heel zachtroze kleur die je eigenlijk overal voor kunt gebruiken.

Het is 12 draads linnen, de lapjes zijn ongeveer 50 x 70cm en kosten € 12,50 per stuk. Van links naar rechts hebben we de volgende kleuren:

Flanelle (donkergrijs), Gris Perle (lichtgrijs), Bleu Acier (blauw),  Zinc (Blauwgrijs) , Bleu Glacier (lichtblauw), Aubergine, Taupe, Rose Pale (lichtroze), Vert Amande (groen), Chocolate (donkerbruin), Pain d’Epices (roestbruin/oranje) en Naturel Clair (beige/zandkleurig).  De nieuwe kleurtjes zijn de Rose Pale, Chocolate, Pain d’Epices en Naturel Clair. Je kunt je helemaal uitleven met allerlei kleurcombinaties. Denk eens aan een biscornus kussentje, waarbij je aan de ene kant bijvoorbeeld de Chocolat gebruikt met garen dat lijkt op Pain d’Epices en aan de andere doe je het net omgekeerd. Suces verzekerd. Maar ook diverse pompoen-, herfst- of Halloween patroontjes kun je ook heel goed op deze kleurtjes borduren.