Het is even stil geweest op het blog en met de nieuwsbrief, we zijn gewoon heel fijn druk geweest met de workshop van Cathy en daarnaast heb ik vorige week een groot congres op mijn andere werk gehad, waar ook de nodige uren in zijn gaan zitten. En tussendoor hebben we een nieuwe voorraad pakketjes van Handwerk gemaakt. Uiteindelijk hebben we 150 pakketjes gemaakt, we zijn zo blij dat het zo enthousiast ontvangen is. Mocht je het gemist hebben, dit is het patroontje. Het pakketje kost € 9,95 en je krijgt daarvoor 8 kleuren DMC garen, stof, het reepje vilt en uiteraard het patroontje. Echt iets voor de vakantie.

Gelukkig hebben we in de tussentijd wel weer van alles ontvangen in de winkel, dus je kunt de komende weken weer als vanouds blogberichtjes verwachten. de volgende nieuwsbrief komt uit in juli.

Een van de doosjes die we binnenkregen, waren de mini-pins van Just Another Button Company. We hadden een stapel mini-pins meegenomen van de beurs in Nashville en die vielen goed in de smaak. Inmiddels hebben we weer een nieuwe voorraad, inclusief het exclusieve setje dat Just Another Button heeft samengesteld voor de workshop van Cathy. De pins zijn bij uitstek geschikt om je geborduurde speldenkussentje op te vrolijken, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon gebruiken om iets vast te zetten. De setjes kosten 13,50 per stuk en elk setje bevat 3 verschillende pins.

Dit zijn de setjes die we weer binnen hebben.

Ewe & Me (2 schaapjes en hartje)         Flurries (sneeuwman en 2 x ijskristal)

Hoot (uil en 2 x herfstblaadjes)                     Quilty (quiltblokje en 2 x garenklosje)

 

Springtime (konijntje en 2 x roosje)                 Holiday (kerstman, candy cane en hulstblaadje)

En dan onze eigen Stitch in the Garden mini-pin set:

Stitch in the Garden (speldenkussentje, garenklosje en een knoopbloemetje)