Het is ieder jaar zo vlak voor Nashville weer spannend, wanneer komt de email van Brenda binnen met alle foto’s van de nieuwe patronen. Nou, dat was dus vandaag. En op de valreep heb ik ze nog op de website gezet en kun je ze hier zien.

Where Liberty Dwells is voor elke Americana liefhebber, hoewel het kussentje met het huisje bij mij in de woonkamer ook wel staat :-).

Where Liberty Dwells

Where Liberty Dwells € 13,50

When Flowers Blossom is een heerlijk patroon voor iedereen die van oude merklappen houdt, huisjes, mooie teksten en bijtjes. Oftewel, ik meld mij aan.

When Flowers Blossom

When Flowers Blossom € 13,50

Spring Fling is een voorjaarsversie van All Bundled Up en een van mijn favorieten. En dan dat mooie roze linnen………

Spring Fling

Spring Fling € 13,50

Nog zo’n geweldig patroon is To Quote Shakespeare, je kunt het afwerken als een ovalen doos, maar misschien ga ik ‘m wel gewoon inlijsten. De kleurtjes spreken me echt aan.

To quote Shakespeare

To Quote Shakespeare € 13,50

Quaker patronen blijven mijn hart sneller doen kloppen en dit is ten minste een overzichtelijk patroon.

Quaker Sewing Tray

Quaker Sewing Tray € 13,50

Ik ben de laatste weken lichtelijk geobsedeerd door haasjes en konijntjes. Dit haasje staat heel hoog op mijn lijstje van te borduren patroontjes! En de titel zou kunnen doen vermoeden dat er nog meer patroontjes in deze serie uitkomen.

Holiday Hoopla Easter

Holiady Hoopla: Easter € 13,50

Nog zo’n lief konijntje is Mrs. Bunn E. Tail (geweldige naam trouwens). Misschien moet de Mrs maar Samplar Hare en Sweet Pea gezelschap gaan houden.

Mrs Bunn E Tail

Mrs. Bunn E. Tail € 13,50

Voor de merklapliefhebbers zijn deze laatste twee patroontjes. Ik houd erg van de kleurencombinatie die Brenda voor Prairie House Sampler heeft gebruikt, dat bruin, beige en blauw doet echt iets. En als er een alfabet op staat en een huisje…… Forever & Ever is in de meer klassiekere Brenda-kleuren. Ik zou alleen al voor de rechterkant van het patroontje gaan. Ze heeft er een extra rand bij gedaan, zodat je inderdaad alleen het rechterstukje kunt borduren zonder het hele alfabet. Maar ja, die letters zijn ook zo leuk……

Prairie House Sampler

Prairie House Sampler € 13,50

Forever and ever

Forever & Ever € 13,50

Je vindt de patronen op de Nashville 2019 pagina.