Zo aan het begin van een nieuw jaar zetten wij alvast al onze plannen op een rijtje. En een echt hoogtepunt is voor ons dat Cathy Habermann van Hands on Designs komt om een workshop te geven.

Cathy_Bio-Pic_ForWebsiteOp zaterdag 26 mei geeft Cathy een workshop over een project dat ze speciaal voor ons ontwerpt. Cathy is een genie op het gebied van het in elkaar zetten van borduurwerkjes en ze doet ook professioneel naast het ontwerpen. Ik heb zelf diverse workshops van Cathy in Nashville gevolgd en dat is iedere keer genieten.

 

Cathy is bij ons vooral bekend van haar Block Party patronen en haar Chalk patronen. De Block Party kussens vind ik echt zo apart. Deze speldenkussen blijft gewoon zelf staan en je kunt je spelden er altijd in weer vinden als je ze in het bijgeleverde stukje vilt plaatst.

BP-Snow-800x800

Bij de Chalk ornamentjes krijg je de vilten hulstblaadjes en rode knoopjes bij het patroon, dat is nou typisch Cathy. Alles wat je nodig hebt voor die bijzondere afwerking, wordt er gewoon bijgeleverd. Het Let it Snow patroontje was de start van de Year in Chalk serie. Met twee kleurtjes iedere maand een klein patroontje borduren.

En tot slot de Let it Bee accessoires, dat geeft je wel een goede indruk van hoe veelzijdig Cathy haar eigen ontwerpen afwerkt.
Tijdens de workshop gaat ze ons leren hoe je haar ontwerp in elkaar gaat zetten. Dat betekent, dat je 6-8 weken van tevoren het pakket thuisgestuurd krijgt en alvast begint met borduren. Je neemt je borduurwerk mee naar de workshop en als het goed is, ga je met een kant-en-klaar borduurwerk weer naar huis.

 

Holiday_Product-Image_Chalkboard-Ornaments_Pic-2-800x800

Wij kijken er al zo naar uit, begin 2018 volgt er meer nieuws, maar houd deze datum alvast vrij. Het gaat weer een heel bijzondere dag worden. Je kunt je alvast opgeven, dan krijg je als eerste bericht over het project en alle andere informatie die we hebben. Gebruik hiervoor graag het bestelformulier, dan hebben we gelijk al je gegevens ;-).

We are very excited to announce that Cathy Habermann from Hands on Designs will give a class at the shop. Cathy is a whizz when it comes to finishing cross stitch projects and that’s what this class will be all about. You will receive the project ahead of time, so you can do the pre-stitching at home and then the finishing in the class. It would be an excellent excuse to spend a long weekend in beautiful Drenthe. The class is on Saturday May 26th 2018. Use the order form to sign up and join the fun.