Ik had eigenlijk voor vandaag een ander berichtje in gedachten. Het ging ook over boekjes, maar andere boekjes. Toen kwam de doos met boeken uit Frankrijk binnen en wist ik dat het echt over deze boekjes moest gaan. En gelet op de reacties van de klanten die de boekjes vandaag hebben gezien (en meegenomen), is dat geloof ik wel op zijn plaats.

In de grote doos zaten namelijk deze kleine boekjes. De boekjes zijn ongeveer 12 x 12cm en zitten bordevol borduurpatroontjes. Ze hebben een harde kaft en zijn in kleur uitgevoerd. Het zijn snoepjes. Om fijn zelf te houden, om weg te geven, om op te sturen, eigenlijk kun je ze overal voor gebruiken. En natuurlijk om uit te borduren. De patroontjes moet je misschien iets vergroten, maar dat mag de pret niet drukken.

De boekjes zijn een heruitgave van de marabout boekjes van een tijdje geleden. Toen hadden we het Anges boekje dat zo populair was maar op een gegeven moment niet meer te krijgen was. Je vindt nu een deel van die patronen in dit kleine Anges boekje. Hetzelfde geldt voor de kippen en de hartjes. Je kunt ook nog kiezen voor een van deze boekjes:

     

Ik ga maandag weer nieuwe boekjes bestellen, dus als je er zeker van wilt zijn dat we een van de boekjes voor je kunnen reserveren, laat het mij dan uiterlijk zondagavond weten. Mail je mij later, dan is dat helemaal niet erg, maar ik weet gewoon niet hoe snel de boekjes gaan. Een fijn weekend toegewenst, met hopelijk veel borduurplezier.

PS: ik bedacht mij ineens vannacht dat het ook wel handig was om de prijs van de boekjes te vermelden :). Ga daar maar even voor zitten, want de boekjes kosten namelijk € 3,95 per stuk! Leuk he, zo’n prijsje waar je helemaal blijv an wordt. En had ik al gezegd dat de boekjes een harde kaft hebben (knipoog), het zijn net van die kleine kadoboekjes. Ook errug leuk voor moederdag.