Een doos met patronen van onze distributeur is altijd een feestje om te ontvangen. Natuurlijk heb ik zelf de bestelling gedaan dus weet ik wat er in zit, maar toch. Al die patronen in je handen hebben en even bekijken. En in mijn hoofd een oneindig lijstje maken van patronen die ik nog een keer wil borduren.

Van Imaginating hebben we weer nieuwe woordpatronen binnen. Deze keer zijn ze voor een wat kleinere doelgroep, maar ik vond ze zo leuk.

Voor alle motorliefhebbers en TT-fans is er nu Let’s Ride. Een patroon van een motor met ook nog de nodige nuttige informatie over hoe elk onderdeel heet. Ik weet inmiddels meer van motoren dan ik ooit had gedacht ;-).

17-1852

Let’s Ride 6,95

Let’s go Camping is voor alle padvinders, kampeerders en buitenmensen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik liever op een gewoon bed onder een vast dak slaap. Daar staat dan wel weer tegenover dat de sfeer op een vooral kleinere camping weer heel speciaal is.

17-1757

Let’s go Camping 6,95

En tot slot een patroon met een heel bijzondere betekenis, ik ben zo blij dat er nu een patroon is dat je speciaal voor een adoptiekindje kunt borduren. De woorden die erop staan vind ik heel toepasselijk. Of ik het Happily ever after zou borduren weet ik niet, dat associeer ik toch meer met een huwelijk. Maar je kunt het lint van de linkerkant zo aan de rechterkant borduren. Of je laat het gewoon bij de in elkaar geslagen handen.

17-1694

Let’s Adopt 6,95