13-11-2014: ik heb bijgewerkt welke artikelen nog te koop zijn ;-).

We hebben genoten van de Kerst Open Dagen afgelopen week. Wat was het leuk om elke dag weer enthousiaste klanten te zien, de reacties te horen op de kerstinrichting van de winkel, en we weten nu, er zijn al weer heel veel plannen voor kerstprojecten te gaan borduren ;-). Iedereen die geweest is of een mail gestuurd heeft, heel hartelijk bedankt. We zijn nu druk met het verwerken van de bestellingen, het opnieuw bestellen van stoffen, garens en patronen en vrijdag gaan de eerste bestellingen op de post.

Het proefpakketje van de kerststofjes is eerst even op, we verwachten in de tweede helft van deze maand de rode Belfast weer binnen te krijgen en dan kunnen de pakketjes weer verstuurd worden. Wil je nog zo’n proefpakketje bestellen, geef het dan alvast door. Je kunt het proefpakketje tot 1 december bestellen.

BF

 

Voor iedereen die niet langs kon komen en nog een beetje wil nagenieten van onze uitverkoop, hieronder vind je nog een aantal pakketjes/patronen die we nog hebben.

Periwinkle Promises pakketjes met Soie d’Alger zijden garen en stof (alleen voor het garen is het al de moeite waard)

Spool of Thread € 35,00 nu voor € 7,50

Acorn Stitching Sheath and Fob € 31,50 nu voor € 7,50

Winter Petite (patroon met Mill Hill Crystal) € 15,00 nu voor € 3,00

 

Just Nan:

Last Stitches 1999 met embellishments € 6,00

Emma & Eliza Meet the Owls of October € 27,50 nu 5 7,50 (dit is een gelimiteerde oplage en is inmiddels niet meer verkrijgbaar)

Rudy Reindeer met kraaltjes € 3,00

Cute Hoots (met embellishments, vlieseline en vilt) € 3,00

 

Blackbird Designs

Tis Halloween boek met 13 Halloween sokjes € 5,00

 

Rosewood Manor Designs

setje van 5 wenskaarten waarop een borduurpatroon staatn, het patroon staat op de achterkant van de kaart. Je ontvangt 5 verschillende kaarten. Je kunt de kaarten hier zien.

 

Stacy Nash Designs

Setje van 5 verschillende patronen (normale verkoopprijs € 10,00-15,00 per stuk) nu voor € 10,00

 

Tralala

Set van 5 verschillende patronen (normale verkoopprijs € 10,00-11,50 per stuk) nu voor € 10,00

 

Stoffen

We hebben nog vier stoffen in de aanbieding, de stoffen zijn extra breed 180cm en kosten nu ipv € 50,00 per meter slechts € 10,00 per meter! Miniale afname is 50 centimeter.

foto

Van links naar rechts:

zachtgroene, gevlamde 14 draads evenweave (gelijkmatig geweven) stof

geblokt linnen, naturel 14 draads

zandkleurig 12 draads linnen

groen/ivoor geblokt linnen 11 draads

 

Garengrabbags

En tot slot heb ik nog 5 garengrabbags, voornamelijk Silk ‘n Colors handgeverfde zijde in verschillende kleuren (combinatie van gelimiteerde kleuren en kleuren die niet tot de officiële collectie zijn toegevoegd), daarnaast zit er Needle Necessities garen in (de voorganger van Threadworx garen), metallic garen en Soie d’Alger. De dikkere Silk ‘n Colors strengetjes zijn genoeg om een merklapje mee te borduren. Normale waarde is meer dan €75,00, je kunt de grabbags nu kopen voor € 12,50. OP = OP.

De foto’s van deze heerlijke dagen volgen nog, ik ben druk bezig met het uitzoeken. En dat is gewoon weer opnieuw genieten.