Een pakje van Tralala betekent altijd een heleboel vrolijke patroontjes en iedere keer heb ik weer moeite om niet gelijk te beginnen met een van de patroontjes. Deze keer was het patroontje met de muisjes mijn meest favoriete patroontje. Ze zien er zo leuk uit en dan bovenop die klosjes…….

Souris

Souris Bobine € 11,50
Het volgende deel van de schaapjes is er ook, wat zijn dit toch leuke patroontjes om te borduren. Je kunt ze makkelijk afwerken als kussentje of in een klein lijstje doen.

Juin
Moutons Juillet/Aout € 11,50

Dit patroontje leek mij heel geschikt als herinnering aan een strandvakantie. Nu ben ik zelf niet zo van zee, zand en zon, maar dit patroontje kan mij bijna van gedachten doen veranderen.

Journee

Une Journée à la mer € 11,50

Nog zo’n leuke herinnering aan de zomer. Al die bloemetjes, daar wordt een mens toch blij van. Met het onstuimige weer dat we momenteel hebben, verlang ik wel terug naar de rust en zon van de zomer.
Die poezen linksboven trokken gelijk mijn aandacht, die zie ik ook wel voor me als een klein speldenkussentje.

Ete

Vive l’été € 13,50

Nog meer schaapjes in klein format. Het zijn ideale patroontjes om je garendoos naast je neer te zetten en kleurtjes uit te kiezen. En wat is het een leuk cadeautje voor deze of gene.

Juillet

Moutons Mai/Juin € 11,50

Dit patroontje hebben we al jaren in de winkel als twee modelletjes. Wij hebben er een kussentje van gemaakt en eentje ingelijst. Het blijven zulke leuke patroontjes. Je kunt ook alleen de bovenkant borduren en dan eronder bijvoorbeeld de naam van de ontvanger.

couture

Duo Couture € 11,50
Dit is ook een ouder patroontje, maar ze zijn oh zo leuk om over 1 draadje te borduren. Dan worden ze heel klein en zijn het echt snoepjes. Of borduur de bloemetjes voor een kaartje.

roses
Duo Roses et Oeillets € 11,50