Afgezien van de lekkere koekjes die we altijd bij Judy voorgeschoteld krijgen, kan ik mij nu al verheugen op de patronen. Het eerste patroon is gelijk al een topper. Allerlei Franse motiefjes met een prachtig alfabet, wat wil een mens nog meer.

17-1171

Alphabetique € 15,95 (met knoopjes)

En twee heel lieve patroontjes voor een geboortjelapje. Je kunt ze ook op geperforeerd papier borduren en er een soort schaduwkastje van maken met nog meer spulletjes van de kleine.

JBW baby shadow box

Baby Memories € 9,25

Ik kijk echt uit naar deze drie patroontjes. Ben helemaal geen zon, zee, zand mens maar deze patroontjes vind ik geweldig leuk. Komt misschien ook wel door de vrolijke kleuren. Deze kussentjes vond ik echt geweldig, zulke vrolijke kleuren en dan zo’n leuke afwerking. Dat zeepaardje vind ik zo lief. Ria en ik hebben inmiddels al een alternatieve afwerking bedacht, nu nog even kijken of we genoeg tijd hebben om het uit te voeren.

17-1175

JBW seashore kussentjes

Judy was verder in Franse sferen en we hebben dit schattige bloemenkarretje in de winkel.

17-1173

French Flower Cart € 9,25

En dan is er ook nog dit geweldige patroontje, ik ben er weg van. Wat een leuk idee.  Je kunt kiezen uit twee versies, een met een alfabet op de achtergrond en een met kroontjes. Ook leuk om te gebruiken voor de omslag van een fotoboekje van een, jawel hoor, reisje naar Parijs ;-).

17-1174 JBW Paris twee versies

Oh La La € 11,50