Even een berichtje voor alle dames die meedoen met de Samsarah maandelijkse club en de kerstornamentjes van Little House Needleworks. We zitten al een paar weken te wachten op het overlopende garen, maar dat is aan het zwerven tussen de VS en Nederland. Als het deze week nog niet binnen is, sturen we de patroontjes voor de kerstornamentjes alvast op met de stof. De Samsarah club moet helaas wachten tot alles er is :(. Wij hebben alles klaarstaan, dus als het garen binnen is, gaat het gelijk weer de deur uit.

Over 19 dagen dan is het al zover, dan begint de beurs in Nashville (VS). Ria en ik gaan ieder jaar naar Nashville om daar weer allemaal leuke, nieuwe patronen, garens, accessoires, knoopjes en andere leuke dingen in te kopen. De afgelopen jaren was Nashville steeds voor de Handwerkbeurs in Zwolle, maar dit jaar is het dus het weekend erna. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart houden we dan ook Nashville dagen in de winkel, dan kun je alles wat we meegenomen hebben zelf zien.

Het is gebruikelijk dat in de weken voor de beurs wij al wat voorproefjes krijgen van wat er te krijgen is. En een van die voorproefjes komt van Lizzie Kate. Ze komt met een nieuwe serie uit die Less = More heet. Verspreid over 4 patroontjes kun je deze prachtige lap borduren of ervoor kiezen om de kleinere versie te maken. De hele serie bevat de volgende spreuken: Fear Less, Hope More, Whine Less, Breathe More, Talk Less, Say More, Hate Less, Love More.

    

Daarnaast heeft Linda onlangs een patroontje uitgebracht dat je eigenlijk het hele jaar door kunt laten staan. A Little Love bevat het patroontje, de stof, een handgeverfd rozenknoopje en een aantal heel licht roze, kleine knoopjes.

De komende dagen/weken kun je nog meer voorproefjes van Nashville verwachten. Laat het mij maar weten als we iets voor je mee kunnen nemen.