Beth is nog niet zo lang aan het ontwerpen, maar heeft inmiddels een mooie collectie patronen opgebouwd. Victoria’s Garden bij zich en The Bird Collection deel 1 zijn echt patronen die passen bij het mooie voorjaarsweer. Victoria’s Garden is een reproductie en ik ben weg van de zachte kleuren die zijn gebruikt. Het is niet een nieuw patroon, maar we hebben het model in Nashville gezien en gelijk een aantal patronen meegenomen. De merklap is waarschijnlijk van midden 1800 en komt uit Engeland. Beth heeft er verder nog niet veel over kunnen ontdekken. Dat doet niets af aan hoe mooi de lap is. De merklap is exact zo nagetekend als dat hij vroeger geborduurd is, dat betekent inclusief alle foutjes en onregelmatigheden die de borduurster destijds heeft gemaakt.

HSvicgarden

Victoria’s Garden € 11,50

The Bird Collection is spiksplinternieuw en voor iedereen die van vogels houdt, is dit wel een heel mooi patroon. Beth gaat nog 3 patronen uitbrengen met vogels van de Pacific Northwest regio en misschien volgen er nog wel meer vogels. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het misschien wel hedendaagse vogels zijn, maar de kleuren doen toch oud aan. Ik kan me al helemaal voorstellen om er kleine kussentjes van te maken en die dan mooi samen in een schaal te doen. Eventueel kun je de tekst gewoon weglaten, dan wordt het nog wat meer een oud kussentje.

HSbirdscoll1

The Bird Collection deel 1 € 13,50

Dit patroontje hadden we al in de winkel, maar nu ik die van Beth heb gezien, jeuken mijn vingers. Ik vind het zo leuk dat je het voor iedereen kunt gebruiken. Kies je eigenlijk kleur roze/rood/blauw of wat voor kleur dan ook en ga aan de slag.

HShandprint

Handprint on my heart € 11,50