Zwolle

Nog 10 nachtjes slapen en dan begint de Handwerkbeurs in Zwolle. Dit jaar kun je, vanwege het 10-jarig bestaan, al vanaf donderdag 14 februari genieten van al het moois op handwerkgebied dat daar wordt aangeboden. Natuurlijk zijn wij er ook, voor de 10e keer op rij. Vanaf de allereerste beurs zijn we er bij geweest. Voor ons is het altijd een ideale gelegenheid om ook onze klanten die op grotere afstand wonen te ontmoeten.

Ook dit jaar hebben we weer de nodige nieuwe modellen voor jullie klaar staan, natuurlijk kun je zien hoe Santa’s Village wordt op de stippelstof, en hebben we een groot keuze in stoffen bij ons.

We hebben heel veel bij ons, maar kunnen helaas niet alles meenemen naar de beurs. Zo blijven de garens van Sampler Threads, Weeks Dye Works, Crescent Colours en de effen splijtzijde van Au ver a Soie in de winkel. We nemen heel veel handgeverfde zijden garens mee, Gloriana, Waterlilies, Belle Soie en Silk ‘n Colors, de klosjes van Venne Colcotton nemen we mee en de 100/3 zijde en soie surfine van Au ver a Soie.

Wil je graag dat we iets voor je meenemen, laat het mij dan voor het einde van deze week weten. Dan kunnen we ervoor zorgen dat we het voor je bij ons hebben. Voor de stoffen geldt, dat we op de beurs alleen over de volle breedte van de stof knippen (vanaf 25cm). Wil je een kleiner lapje hebben, mail of bel ons dan, dan kunnen we dat alvast knippen. Op de beurs is dit niet meer mogelijk. Ook als je graag een bepaalde stof wilt zien, laat het ons dan weten. We nemen heel veel stof mee, maar er blijft ook het nodige achter in de winkel.

Verder versturen we in de week van de beurs in Zwolle niet dus als je nog graag iets wilt hebben, laat het dan ook voor as. vrijdag weten.