Soms heb je dat, dan krijgen we heel verschillende patronen binnen. Juist die afwisseling maakt het altijd zo leuk om een doos open te maken en te kijken of de patronen net zo leuk zijn als je dacht (en ja, dat zijn ze eigenlijk altijd, vaak nog veel leuker). En dan kun je beginnen met “droomborduren”, in gedachten. Kleurtjes uitkiezen, stofje erbij, natuurlijk heb ik het zo af, en dan bedenken hoe ik het afgewerkt wil hebben. Alleen echt borduren is nog leuker. Om te beginnen maar de sneeuwpretpatronen, per slot van rekening ligt hier nog steeds een heel klein beetje sneeuw, dus dat is wel toepasselijk.

    

Country Cottage Needleworks – Snowmen Trio € 6,95 I bring Thee Joy € 13,50

    

Feeling Frosty € 6,95                         Frosty Night € 6,95

Dan gaan we verder met de Valentijn patroontjes, eigenlijk zijn hartpatroontjes altijd leuk. En gelukkig hoef je niet tot 14 februari te wachten om iemand een”hart onder de riem te “borduren”. Het eerste patroontje is geborduurd op geperforeerd papier, makkelijk af te werken dus en heel leuk om op een mooi papiertje te plakken en in een lijstje te doen. Het tweede patroontje is klein genoeg voor een kaartje of een schaarhangertje, zo lief.

   

Happy Hearts € 9,25              Big Hearted € 6,95

 

     

…filled with flowers € 8,75                  My Funny Valentine € 11,50

De drie patroontjes hieronder lenen zich heel goed voor een biscornus kussentje. Even helemaal wat anders en voor een aantrekkelijke prijs. Je gebruikt een aardig aantal kleurtjes en het effect is prachtig.

      

Sunset Snowflake € 4,50          Mint Snowflake € 4,50              Celtic Snowflake € 4,50

Van Ink Circles zijn deze twee patronen nieuw binnen. De Turrets and Towns is gebaseerd op een tekening die Tracy op facebook plaatste en vervolgens werd ze bedolven onder verzoeken om er een borduurpatroon van te maken. De Four de Lys vind ik zelf prachtig, zo’n simpele eenvoud en toch zo mooi. Kies je favoriete overlopende garen en je kunt zo beginnen.

    

Turrets and Towns € 11,50            Four de Lys € 6,95

En als laatste een patroon van Kathy Barrick, ik ben helemaal weg van haar patronen waarbij ze een vorm opvult met een afbeelding. Eerder kwam ze al met een vogel en een poes en ook deze boom vind ik weer geweldig. Daarnaast zie je de Quaker Button Ball van Amaryllis Artwork. Wat een geweldig patroon en wat een leuk idee om je knopenverzameling aan te spreken. Onze Franse lapjes lenen zich goed voor dit project, juist de combinatie van kleurtjes maakt dit project zo bijzonder.

    

Blue Spruce € 10,50        Quaker Button Ball € 22,50

Zo, dat was het weer voor vandaag, een heleboel foto’s om dit weekend van te genieten. Ik krijg helemaal de kriebels om een nieuw project te beginnen ;-). Fijn weekend iedereen!