We blijven nog een beetje in de sfeer van kerst. Corinne heeft dit jaar een nieuw kerstpatroon uit dat helemaal past bij haar eerdere kerstpatronen. Na de patronen met de hertjes (Tableautin Hiver, Printemps, Eté en Automne) is er nu een Tableautin Noel. En wat een lief patroontje. Het rendiertje is nu hard aan het werk voor de kerstman. Het konijntje heeft gezelschap gekregen en er zijn nu zelfs een paar schaapjes.

tra_tableautin-noel
Tableautin Noël € 11,50

En mocht je nieuwsgierig zijn naar de Tableautin serie, dit is de winterversie. Ik vind ‘m zo schattig.

tra_tableautin-d-hiver
Tableautin d’hiver € 11,50

Dit zijn de andere patroontjes in deze serie, de patroontjes kosten € 11,50 per stuk

20160726 tableteaux printemps

Tableautin de printemps

20160726 tableteaux ete

Tableautin d’été

TRLtableatindautomne

Tableautin d’automne

Een patroontje dat we nog niet binnen hadden voor de Kerstcatalogus, is deze. Ik vind ze zo eigenwijs, dat rendier, de poes en het konijntje dat poseren voor deze medaillons. En de manier van inlijsten vind ik heel bijzonder. Dat is echt iets om te onthouden. Volgens mij heb ik nog een lijstje van de Ikea waar eigenlijk 3 foto’s in moeten, maar dan zijn 3 borduurwerkjes veel leuker.

TRLmedaillonsdenoel

Medaillons de noel € 11,50

Mocht je nog op zoek zijn naar kerstornamentjes, dan is dit patroon heel geschikt. Deze vrolijke figuurtjes willen graag een tijdje in de kerstboom verblijven.

tra_ornements-1
Ornaments 1 € 11,50

Heb je nog meer ornamentjes nodig, of wil je graag andere figuurtjes, dan kun je dit patroontje gebruiken. Het schaapje heeft nu ook een deel van de taken van het rendiertje overgenomen. Of misschien heeft Rudolf het gewoon gedelegeerd ;-).

tra_ornements-2
Ornements 2 € 11,50

Tot slot nog een feeëriek patroontje van in mijn ogen Roodkapje die helemaal in kerststemming is. En voor de hondenliefhebbers onder ons, er zit een hondje in het wagentje, ik vind het zo lief.

tra_foret-enchantee-hiver
Forêt  enchantee hiver € 11,50