Buiten vliegen de bladeren door de lucht, het is echt herfstweer. Grijs, grauw, koud en vooral heel veel gekleurde blaadjes op de grond en in de lucht. Eigenlijk geniet ik daar wel van, het maakt het in huis zijn zoveel sfeervoller als het buiten zo koud is. Lekker op de bank met een borduurwerkje en een kop thee, poes op schoot en dan voetbal kijken. Ja, ik weet het, niet iedereen houdt daar van, maar ik vind het de ideale combi met borduren. Ik kan rustig mijn kruisjes maken en hoor wel wanneer het spannend is.

Om in sfeer te blijven bij dit weer, hebben we weer een stel nieuwe herfstpatronen in huis. Mijn vingers jeuken om met Basketful of Harvest Time te beginnen, maar ik heb nog een paar andere projecten die eerst af moeten. Van With Thy Needle & Thread hebben we deze drie patroontjes binnen. Die zijn al wat ouder, maar zoals eerder gezegd, het duurt altijd vrij lang voor ze bij onze distributeur beschikbaar zijn. En ach, volgend jaar is het weer herfst en moet ik weer bladeren harken ;-).

The Cat & The Moon past in haar serie van kleine patroontjes die je op een rond mandje of potje kunt afwerken. Mij lijkt het heel leuk om poes in een borduurring op te sluiten. En dan zeggen dat er in de hoek een visje ligt 😂😂😂. Laat poes het maar niet horen, die loopt al genoeg rondjes van zichzelf.

Cat & The Moon

The Cat & The Moon € 13,50

En dan hebben we nog twee herfst/Halloweenachtige patroontjes van Brenda. Ik vind ze beiden geweldig. Ook de manier van afwerken met zo’n koordje of ricrac eromheen, vind ik heel leuk om te zien. En al die vrolijke oranjekleurtjes, dat maakt de dag toch weer een stuk zonniger.

Bittersweet & Broomsticks Basketful Of Autumn Time

Bittersweet & Broomsticks € 13,50                  Basketful of Autum Time € 13,50

En mocht je nu denken, hoe zit het met die bijzonder leuke kerst- en winterpatroontjes die je ons hebt laten zien Annemiek, die zijn nog steeds onderweg naar de winkel. Zo langzaam maar zeker verdenk ik de kerstman ervan dat hij er eerst naar wilde kijken en dat ze via de Noordpool naar ons toekomen.

Van Barbara Ana hebben we ook een heel grappig Halloween/poezenpatroontje. Ik geloof niet dat ik miss Murphy hoef voor te stellen dat we dit gaan uitproberen, maar voor een patroontje…….. Geweldig toch, zo’n eigenwijze kat de gewoon haar heksje op de rug meeneemt. Lijkt me heel leuk om af te werken als een tasje.

Witch Cat

Witch Cat € 11,50

Zo, voor iedereen die nog niet zo nodig aan het kerstborduren hoeft, is er dus voldoende te beleven.