The Scarlet House is een relatief onbekende ontwerpster voor ons. We hebben al wel diverse patronen van haar gehad, en nu heeft ze een aantal nieuwe patronen die ik erg leuk vind. The Queen’s Garden is weer zo’n heerlijk zomers patroontje. Dat het een prima speldenkussentje is, kun je aan het plaatje al wel zien. Als mijn handen nu net zo snel konden borduren als mijn ogen nieuwe, leuke patroontjes zien, dan groeit mijn verzameling speldenkussentjes lekker snel.

The Scarlet House_The Queens Garden

The Queen’s Garden € 11,50

Strawberry House hebben wel al een tijdje in de winkel. Het huis is wel even doorborduren, maar als je de contouren eerst borduurt, kun je zo invullen, zonder dat je op het patroon hoeft te kijken. Wel opletten dat je ruimte voor de ramen en deur openlaat ;-).

The Scarlet House_Strawberry House
Strawberry House € 11,50

Het volgende patroontje is een verzameling van favoriete motieven van de ontwerpster. Miss Murphy heeft al doorgegeven dat als ik dit kussentje ga borduren, ik er maar beter voor kan zorgen dat een van die hondjes vervangen wordt door een poes.

Je kunt makkelijk zelf een aantal kleurtjes uitzoeken, een lapje stof en voila, je kunt aan de gang. De zachtrode stof maakt het wel heel sprekend, maar is misschien niet voor iedereen geschikt.

The Scarlet House_A few favorite things
A few favorite things € 11,50

Het patroontje hieronder is ouder, maar is echt een van mijn favorieten. Je kunt het borduren zoals hier afgebeeld, waarbij je de achtergrond borduurt. Of je borduurt de huisjes zelf (dan ben je een stuk sneller klaar).

The Scarlet House_Coverlet Houses
Coverlet Houses € 11,50

Deze merklap is een exclusief patroon voor onze distributeur in de VS. De firma bestaat namelijk 30 jaar en een aantal ontwerpsters heeft een exclusief ontwerp voor hun gemaakt. Tanya heeft een prachtig patroon uitgebracht, ik kan het me ook voorstellen als patroon voor een huwelijk of voor een 25 of 50 jarig huwelijksfeest.
The Scarlet House_Life on Sampler Hill
Life on Sampler Hill € 13,50