Cynthia van The Drawn Thread staat bekend om haar gebruik van speciale steken in haar patronen. Het geeft elk patroon net even wat meer en ze weet precies hoe een bepaalde steek bijvoorbeeld een bloem net even meer uitstraling geeft. Alle steken worden superduidelijk uitgelegd in haar patronen. Ik zeg altijd, als je tot 10 kunt tellen, kun je elke steek borduren die ze in haar patronen heeft staan.

Ik heb haarr meest recente kerstpatronen voor je op een rijtje gezet. Om te beginnen met Little Bits of Christmas, een persoonlijke favoriet. Ik houd er enorm van als je een patroon op meerdere manieren kunt gebruiken. En bij dit patroon kun je zelf bepalen welke onderdelen je borduurt en hoe je ze groepeert. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

 

 

 

 

 

 

 

Little Bits of Christmas € 14,50

Twee andere patronen waar je ook verschillende uitvoeringen van kunt maken, zijn Christmas Quartet en Christmas Baskets. Je kunt ze allemaal apart borduren, of met z’n vieren bij elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

Christmas Quartet 14,50                                           Christmas Baskets 12,50

In de winkel hebben we al een paar jaar de Christmas Thoughts sampler hangen. Ik vind het elk jaar een feestje om het schilderij weer op te hangen. Een heel alfabet met allerlei kerstmotieven, daar kun je echt van alles mee doen. En bij de Christmas Jumble is het nog makkelijker om blokjes te herschikken. Borduur er 4 bij elkaar als een kerstboekenlegger of borduur 1 blokje voor een kaartje. Het zijn kleinere motieven dus dat schiet lekker op.

 

 

 

 

 

 

 

Christmas Thoughts sampler met emb. € 27,00       Christmas Jumble met emb. € 21,95

En houd je meer van ornamentjes of kleine schilderijtjes borduren, dan is The Joys of Christmas misschien wat voor jou. Het Joy patroontje linksonderin is een favoriet van mij. Daar zou je heel goed een wit metallic draadje in kunnen verwerken en kraaltjes.

 

 

 

 

 

 

 

The Joys of Christmas € 11,95

De Christmas cards zijn heel geschikt voor een kant-en-klare kerstkaart. Alhoewel ik moet zeggen dat ik ze zo ingelijst ook wel heel erg leuk vind. De patroontjes zijn 60 x 90 kruisjes dus je zou zeggen dat ze heel goed in een 13 x 18 lijstje passen als je ze op 12,6draads stof borduurt.

 

 

 

 

 

 

Christmas Cards € 14,50                                       Good Tidings € 12,50

 

Tot slot hebben we nog een drietal patronen waar je weer een beetje bij af kunt koelen. Superleuke sneeuwmannetjes, vogeltjes, een huisje of drie en een helemaal boel sneeuw.

 

 

 

 

 

 

 

Winter Jumble 12,50                                    Snow Day 12,50

 

 

 

 

 

 

 

Simply Winter 11,50