Barbara Ana Designs is terug van weggeweest en hoe! We hebben een hele stapel met nieuwe patronen, de een nog leuker dan de andere. Het was echt smullen om de bestelling samen te stellen, zoveel moois om uit te kiezen. En heel fijn voor mij, Barbara Ana houdt ook erg van poezen, dus die zie je met de nodige regelmaat op haar patronen verschijnen. En omdat het bijna Halloween is, eerst dus maar de patronen die een Halloween/herfst thema hebben. Om te beginnen met dit geweldige Halloween hart, het heeft een hoog “dit maakt me vrolijk” gehalte. Die poes met dat kroontje vind ik echt geweldig. Die zie je op October 31st ook terug met een veelheid aan kleine motiefjes. Zie je dat de vogel op de start van de poes ook een kroontje heeft? En de spinnetjes op deze merklap durf ik ook nog wel in huis te hebben.

BADHalloweenHeart   Oct31BarbaraAna

Halloween Heart € 11,50                                      October 31st € 10,50

Midnight (‘t is the witching time of night) heeft een spreuk van William Shakespeare en komt uit het toneelstuk Hamlet. Het gaat vaak om 12 uur ‘s middags of middernacht, de tijd waarop heksen, demonen en andere enge wezens tevoorschijn komen. En gezien de maan en sterren gaat het hier volgens mij om middernacht ;-). Mocht je de tekst liever weglaten, dan kan dat heel eenvoudig. Ik vind de rij met huisjes heel leuk. De Halloween boom vind ik hilarisch, je ziet op elke tak weer iets anders en dan dat kleine grafsteentje onderaan….. De spinnen vind ik hier wel wat groot worden, maar zolang ze op hun boom blijven zitten, mag het.

BADMidnight   OHalloweenTree

Midnight € 11,50                   Oh Halloween Tree € 11,50

Tot slot nog twee kleinere Halloween borduurwerkjes, de schaarhanger borduur je over een draadje, waardoor ie een wel heel schattig uiterlijk krijgt. Het is misschien even doorzetten met het borduren van de poes, maar zo de moeite waard. Uiteraard kun je ‘m ook over 2 draadjes borduren, dan wordt het gewoon een speldenkussentje. En de Owlscornu is een echte aanrader voor iedereen die van uiltjes houdt.

trickortreatfob   Owlscornu

Owl-oween schaarhanger € 9,25               Owlscornu € 9,25

Houd je meer van de herfst dan van Halloween dan hebben we ook nog een mooi patroon voor je. Autumn is zo’n patroon waar je iedere keer wat anders ziet. Ik vind de opbouw van takjes met allerlei motiefjes eraan en erop echt een geweldig idee. En dan die poes die bovenop de tekst loopt…. zucht, helemaal verliefd. En Chirpy is alvast een beetje voor het voorjaar. Op een oude sleutel zie je van alles. Ook leuk om te geven aan iemand die verhuist. Het schaarhangertje kun je dan mooi zelf houden ;-).

BADAutumnSampler     Barbara Ana - Chirpy (since...) & Scissor Fob (cross stitch pattern )

Autumn € 11,50                         Chirpy € 10,50

In enkele patronen gebruik je naast gewone DMC kleuren, ook DMC Variations kleuren. En die hebben we dus ook in de winkel. Zodat je gelijk aan de slag kan. En wil je weten welke kerstpatronen van Barbara Ana Designs we hebben ingekocht? Schrijf je dan in voor onze nieuwe e-nieuwsbrief en zie als eerste wat voor moois er nog meer is. Ik kan alvast verklappen dat wij zulke kriebelige vingers kregen van de patronen, dat het eerste model, dankzij onze speedy Gonzalez, al geborduurd is. Oh, wat zijn ze leuk.

20141005