Van Tineke kreeg ik de onderstaande twee foto’s en die wilde ik graag met jullie delen. Ze heeft het gratis patroontje dat je deze maand bij een bestelling krijgt gelijk geborduurd op een van de stofjes die in het Belfast kerst proefpakketje zitten. Met het strengetje garen dat we als cadeautje tijdens de Kerst Open Dagen hebben weggegeven. Ik vind het een prachtig borduurwerkje geworden. En de foto is zo toepasselijk voor de tijd van het jaar, je kunt zelfs de glittertjes in de stof zien. Bedankt voor het mailen van de foto’s Tineke.

foto 3   foto 2

Voor iedereen die de proefpakketjes Belfast heeft besteld, we hebben van onze leverancier gehoord dat we waarschijnlijk eind volgende week de rode Belfast in huis hebben. Dan gaan we gelijk aan het knippen en sturen we de proefpakketjes zo snel mogelijk op. Je kunt de proefpakketjes nog tot 7 december bestellen, dat is dus wat later dan in de kerstcatalogus staat. Omdat de rode stof zo laat binnen is, hebben we de deadline wat opgeschoven. En mocht je je afvragen welke stofjes in het proefpakketje zitten, hieronder een foto met de kleurnummers. De lapjes liggen op volgorde.

Verder hebben we een nieuwe voorraad sleetjes binnen, net als een stapel patroontjes én het ivoorkleurige geperforeerde papier. Kan iedereen toch nog aan de slag voor de kerst. Klik hier om te zien welke patroontjes we hebben. En ook het patroontje van Lizzie Kate voor de sleetjes hebben we nog in voorraad.

S116 Sled Dudes -- Click to see our finished model

Sled Dudes € 8,25 (incl. knoopjes en kraaltjes)