Uiltjes zijn bijzonder populair de laatste tijd en Lindtner heeft nu een heel patroonblad vol met uiltjes ontworpen. De een is nog leuker dan de ander en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt de uiltjes natuurlijk borduren zoals ze op het patroonblad staan, maar denk ook eens aan een speldenkussentje, een kaartje, een boekenlegger, of voeg een uiltje toe aan je Randje van de Week. Mogelijkheden genoeg. En je kunt gewoon je garendoos naast je neerzetten en kleurtjes kiezen die je het liefste gebruikt.

Design 06 Oliven & Zitronen

 

Daarnaast hebben we twee patroonbladen binnengekregen voor geboortemerklappen. Of voor een slabbetje, handdoek, kaartje of badcape. Ook hiervoor geldt dat er weer zoveel mogelijkheden zijn. En het leukste is misschien wel dat je op de achterkant gelijk al inspiratie op kunt doen. Ook als je op zoekt bent naar een leuk patroon voor een jongens- of meisjeskamer, dan kun je met deze twee patronen alle kanten op. Zelf vind ik de treintjes bijzonder leuk, en door het formaat kun je ze ook bijvoorbeeld op een slabbetje borduren.

 

DDesign 023 FrühlingsgefühleLindtner jongen2

Design 023 Frühlingsgefühle  Design 023 Frühlingsgefühle

 

De patroonbladen kosten € 6,95 per stuk. Ben je benieuwd naar andere patronen van Lindtner, kijk dan hier, hier en hier.