Sue heeft een prachtige serie patronen uitgebracht waar je allemaal handwerkaccessoires op terug vindt, Stitches for the Needleworker. Nou ja, en een aantal bijtjes, bloemetjes en vooral heel leuke spreuken die met borduren te maken hebben. Hieronder zie je ze allemaal bij elkaar. In elk patroon vind je steeds twee van deze merklapjes.

SHDstitchesfortheneedleworker

Als je nu met mij mee hebt geteld, dan zijn dit dus 8 patroontjes. Het patroon met de garenklosjes brengt Sue binnenkort uit als een gratis patroontje. Ik vind dat zo bijzonder. Zodra het patroontje op haar website staat, laten we het jullie weten. Dit zijn de combinaties:

15-2313 15-2314

15-2316 SHD3

De patroontjes kosten € 10,50 per stuk en je kunt ze op allerlei manieren afwerken, dat zie je hieronder. Het lijkt mij ook heel leuk om een of meerdere lapjes in je souvenir de ma jeunesse of pronkrol te verwerken. Als je de patroontjes op 12,6dr/cm stof borduurt, dan passen ze in een lijstje van 13 x 18cm (gaat net). Je zou er natuurlijk ook een quiltje van kunnen maken. Of borduur een van de lapjes en naai het vast op een stoffen tas. Of gebruik het middenstuk van Pins and Needles en maak er een naaldenboekje van. Oh, de mogelijkheden……..

SHDneedlesandpins SHDvoorbeeld