Voor alle leden van Merkwaardig die zaterdag naar Nijkerk gaan, mocht je graag willen dat we iets voor je meenemen, laat ons dat dan graag z.s.m. weten. Weet je al dat je bijv. een meter stof wilt, dan kunnen we dat in de winkel alvast knippen en weten we zeker dat we genoeg stof meenemen. Of als je graag bepaald garen wilt hebben, geef het dan maar door.

 

Oktober is echt de maand van Halloween in de VS en je kunt het merken aan de patronen. Eerst komen alle Halloween patronen uit en daarna volgt kerst. Oftewel, ik moet nog even geduld hebben ;-). Gelukkig zijn er van JBW Designs weer heel leuke Halloween patroontjes binnen gekomen, daar kan ik me ook wel mee amuseren. Het zijn patroontjes die je redelijk vlot kunt borduren en op allerlei manieren kunt afwerken. De Black Cat heeft zo’n mooi hoog ruggetje, als een poes niet blij is. Miss Murphy kan dat ook af en toe doen. Dan weet ik, ik kan beter even uit de buurt blijven.

16-1917

French Country Black Cat € 8,25

Hoewel ik niet zo gek op kraaien ben, vind ik deze vogel nu wel weer lief. En als je goed zoekt, zie je er ook weer zo’n poes met hoog ruggetje in verwerkt. Dat blijf ik zo knap vinden, al die motiefjes die je terug ziet en samen een vogel vormen.

16-1918

French Country Crow € 8,25

Dit spookje mag wel bij mij in huis verblijven, die ziet er tenminste lief uit. En ik heb alwer een poes gespot (wel 3 eigenlijk). De afwerking in zo’n kussentje vind ik ook erg leuk, misschien toch maar eens op zoek gaan naar zwarte stof met witte stippen.

16-1919

French Country Ghost  8,25