Op vrijdag, als we zoveel mogelijk post versturen, hebben we het er al een paar keer over gehad. Zouden we niet een stoffenpakketje kunnen maken van de 15 draads Italiaanse stoffen van Graziano? Er zijn 6 verschillende kleuren, de stof is heel goed te zien en het linnen is heerlijk om op te borduren. Maar ja, al die pakketjes moeten wel geknipt worden en uiteraard moeten we de stof in huis hebben. Dus de ontbrekende kleurtjes bij Graziano besteld en toen kon het afwachten beginnen. Wanneer zou de doos binenn komen? Aan het begin van de week Graziano maar eens gemaild en volgens hen was de doos onderweg. Een dag later zou de doos zelfs zijn afgeleverd. Wel, wij wisten dat er niemand in de winkel was, dus waar oh waar was die doos gebleven? Meer mailverkeer tussen Roden en Italië en navraag bij UPS leerde dat de doos op dinsdag was afgeleverd. Maar niet bij ons. Via het betere detectivewerk van een zeer aardige dame bij Graziano, bleek dat de doos bij het UPS afleverpunt was bezorgd. Alleen was de bezorger vergeten om ons dat ook even te laten weten :-).

Je kunt je voorstellen dat wij heel blij waren dat de doos boven water was en dat we als de wiedeweer aan het knippen konden. De stoffenpakketjes maken hun debut op de Handewerkbeurs in Zwolle. In het pakketje zitten 6 lapjes, ik heb de DMC kleuren erachter gezet zodat je een idee hebt van de kleur. Wij hebben Summer van Sara Guermani op de Avorio stof geborduurd en zijn er helemaal verliefd op. Zo’n geweldige kleur. De lapjes zijn ongeveer 23 x 30cm en een pakketje kost € 15,00.

graziano2

Graziano

De kleurtjes zijn van boven naar beneden:

Bianco (blanc) , Avorio (3866), Greggio (844), Rosa (151), Verdino (524) en Argentino (415 ).

Je kunt een pakketje alvast bestellen om af te halen in Zwolle, dan weet je zeker dat je een pakketje mee kunt nemen. Uiteraard kun je het pakketje ook thuisgestuurd krijgen, dan moet je nog even geduld hebben, vanaf maandag 9 maart gaan we weer verder met knippen.