We hebben heerlijke open dagen gehad, zoveel mensen gezien, zoveel lieve reacties gehad op ons 15-jarig bestaan en we hebben echt genoten van deze speciale dagen. We hebben net voor alle drukte begon een foto gemaakt van ons team, met dank aan de zelfontspanner van de ipad ;-). Ik heb nog heel snel een foto gemaakt toen de eerste dames binnen kwamen en ben prompt vergeten om verder nog foto’s te maken. Gelukkig hebben we van een lieve klant heel veel foto’s ontvangen, daar ga ik nog een selectie uit maken.

IMG_team

IMG_5931

We hebben ons dit jaar een beetje uitgeleefd met kerstsokken, we kwamen zoveel leuke patroontjes tegen die je op allerlei manieren kon afwerken, dat we besloten om een kerstsokkencollectie op te bouwen.  Met dit pakketje kun je je eigen kerstsokje borduren, als toevoeging aan de collectie of om mee te beginnen.

RMD kerstsok

Het patroon komt van Rosewood Manor Designs en ik heb de garens aangepast naar de titel van het patroon (Pomegranate Stocking = Granaatappel kerstsok). Geniet van de zijden garens waarmee ik de sok heb geborduurd en voeg een snufje glitter toe met de geweldige metallic garens van Au ver a Soie.

Om het helemaal makkelijk te maken, hebben we er de stof voor de voering en de achterkant ook bij gedaan en ontvang je nog een handige tip over hoe je kunt aanhechten. De beschrijving voor het in elkaar zetten van de sok vind je ook terug in het pakketje.

RMD kerstsok 3

Het geheel zit verpakt in weer zo’n prachtig doorzichtig doosje. Leuk om voor jezelf te kopen of om iemand cadeau te doen. Het pakketje kost € 12,95. Goed om te weten, het doosje past niet door de brievenbus, we kunnen natuurlijk altijd het in een gewoon zakje verpakken en opsturen zodat het door de brievenbus kan.

RMD kerstsok 2