Genieten jullie ook zo van de Olympische Spelen? Ik zou het liefste de hele dag voor de tv zitten. Ik heb weliswaar een grote voorliefde voor het schaatsen, maar dit is mijn kans om ook de biathlon, het langlaufen, schansspringen, kunstschaatsen, ijshockey en nog veel meer te zien. En met de Nederlandse successen tot nu toe beloven het prachtige spelen te worden.

Sochi

Ter ere van de Olympische Spelen heb ik voor de papieren nieuwsbrief een patroontje gemaakt voor Sochi 2014. En een lieve vriendin heeft het al snel voor mij geborduurd. Wil jij ook een herinnering aan deze spelen, dan kun je het Sochi pakketje nog bestellen. Het pakketje bestaat uit: 13dr linnen, Soie d’Alger zijden garen, Venus garen voor het in elkaar zetten van het kussentje, een patroon voor de achterkant (met een idee waarmee dit een bijzonder kussentje wordt), een naald en instructies voor het in elkaar zetten. Het pakketje kost 10 euro (excl. porto) en op = op.

Vandaag is ook de laatste mogelijkheid om door te geven of je nog iets wilt ophalen op de Handwerkbeurs in Zwolle. Uiteraard kun je het pakketje daar ophalen. Mocht je nog garen, stof of iets anders nodig hebben, laat het ons weten.