Er zijn eindelijk wat foto’s te zien van wat Shepherd’s Bush in Nashville voor ons in petto heeft. En het ziet er zo voorjaarsachtig uit. Twee jaar geleden heb ik Spring Trifles geborduurd en het ziet er naar uit dat Easter Trifles nu aan de beurt is.

Easter Trifles 9,25 euro

IMG_4891

Het tweede patroon in hun ” …. Notes” ┬áserie komt ook uit. Na Love Notes, hebben we nu Lucky Notes voor St. Patricks Day. De beide patronen kosten 9,25 per stuk.

Love Notes

IMG_4893

Lucky Notes

IMG_4892

In onze pre-Nashville nieuwsbrief heb je het patroontje al kunnen zien dat je gratis krijgt bij aanschaf van de handgemaakte knoop. Nu weten we ook hoe de knoop eruit komt te zien. Zo’n zonnig knoopje ziet er wel heel leuk uit. Het patroontje met knoopje kost 9,25.

Ewe are my sunshine

IMG_4885

IMG_4886

Dan een van de pakketjes die Teri en Tina meenemen, de Little House Pink tin. Je krijgt alles erop en eraan, inclusief het taartvormpje voor de afwerking. Zo kun je een lief speldenkussentje borduren die je gewoon naast je neer kunt zetten. Het pakketje kost 22,95 euro.

IMG_4890

Het speldenkussentje in de taartvorm, past heel goed bij het andere pakketje, Heart of my Heart. Je borduurt het pakket op 12,6dr linnen met garen van Weeks Dye Works. Heart of my Heart kost 27,50 euro.

IMG_4887

Tot slot hebben we nog een nieuwe sneeuwman in de kleurenserie. Elk jaar hebben Teri en Tina een nieuwe kleur sneeuwman uitgebracht en in 2017 is het de beurt aan de Sage Snowman. Je borduurt de sneeuwman op 12 draads linnen met een combinatie van zijden en katoenen garens. Ik ben benieuwd hoe het hele plaatje eruit gaat zien. Het Sage Snowman pakket kost 33,95 euro.

Vorig jaar hebben we ook prachtig zijden lint bij de dames gekocht, dat ik helemaal vergeten ben om te laten zien. Dat doen we dit jaar anders ;-). Zodra we weten welke kleuren er zijn, bericht ik daarover op facebook.