De dames die de kerstworkshop in juni hebben gedaan, hebben ze al gezien, de sleetjes van Foxwood Crossings. Deze mini-sleetjes zijn zo echt, je zou er bijna buiten een proefritje mee gaan maken. Ze zijn uitermate geschikt voor een persoonlijk, geborduurd kerstkadootje. En het leuke is, je borduurt de patroontjes op geperforeerd papier en de afwerking is dan een fluitje van een cent. Foxwood Crossings heeft diverse patroontjes die je hiervoor kunt gebruiken en ook Lizzie Kate komt binnenkort met een patroon voor deze sleetjes. En zeg nou zelf, wie wil niet zo’n sleetje in de kerstboom hebben hangen?

De sleetjes kosten € 6,95 per stuk. Nu kunnen we de sleetjes alleen als pakketpost versturen, dus het leek mij handig om ze alvast te laten zien en mocht je op onze kerst open dagen komen op 6, 7 en 8 november, dan kun je ze dan ophalen. De patroontjes en het geperforeerde papier kunnen we gewoon in een enveloppe doen, dus dan kun je alvast beginnen ;-).

foxsled

 

saltbox santafolk

Saltbox sleds € 6,95                 Santa Folks sleds € 6,95

snowfolk snowfriend

Snow Folk sleds € 6,95               Snow Friends sleds € 6,95

snowgrateful turquoise

Snow Grateful  6,95           Touch of Turquoise € 6,95

Het geperforeerde papier kost € 3,60 per A-4tje en kun je in diverse kleuren krijgen: bruin, wit en ivoor. En mocht je zonder sleetjes zitten, dan kun je de uitgeknipte motieven ook zo op een kaart plakken, ideaal.

En je kunt nog steeds deelnemen aan onze eerste giveaway, lees alles erover hier. Doe dat voor morgenmiddag 12:00 uur!