CCNVorig jaar hebben al veel dames meegedaan met het Santa’s Village project van Country Cottage Needleworks. Ik heb al diverse kerstdorpjes gezien, ingelijst, als quiltje, als losse huisjes en ze zijn allemaal zo leuk. Het was elke maand weer een verrassing om te zien welk huisje we nu weer gingen borduren en hoe die eruit kwam te zien. Mijn lap is nog niet helemaal af, ik ben met het 12e huisje bezig, dus het einde is in zicht. En ik kan haast niet wachten om de lap met kerst op te hangen. Tot die tijd kunnen we genieten van de lap van Coby. Uiteraard kun je de lap ook “live” bewonderen op de Handwerkbeurs in Zwolle.

Inmiddels zijn er ook diverse dames die besloten hebben om het project alsnog te gaan borduren. En dus bieden we het Santa’s Village project nog een keer aan, in een iets andere opzet.

Je hebt de keuze uit diverse opties voor de materialen:

Optie 1 – een grote lap stof waar je alle patroontjes op borduurt (11 of 13 draads stof, graag aangeven), de patroontjes, het knoopje en de overlopende garens die gebruikt worden. Wij hebben de lap geborduurd op een andere stof dan het origineel. Deze stof, naturelkleurig met witte stipjes, is alleen verkrijgbaar in 13 draads linnen. Geef dus aan of je de originele stof wilt of dit alternatief. 

Optie 2 – kleine lapjes stof bij elk patroontje (11 of 13 draads stof, graag aangeven), de patroontjes, het knoopje en de overlopende garens die gebruikt worden.

Optie 3 – de patroontjes met het overlopende garen en knoopje

Optie 4 – alleen het patroontje (eventueel met knoopje)

NB: naast de overlopende garens heb je nog een aantal DMC kleuren nodig. Die zijn niet inbegrepen bij deze prijs. We kunnen de kleuren voor je omzetten naar Venusgaren als je dat wilt en meeleveren.

 

Naast de opties voor de materialen heb je de keuze uit 2 opties voor het versturen:

Optie A – je neemt alles in 1 x af. In dat geval zijn de kosten als volgt:

Optie 1 – 165 euro ex portokosten

Optie 2 – 180 euro ex portokosten

Optie 3 – 164,40 euro ex portokosten

Optie 4 – 83,40 ex portokosten (alleen patroontjes) of 109,40 (patroontjes met knoopjes)

Het is ook mogelijk om elke maand 2 afleveringen opgestuurd te krijgen. Omdat wij alle materialen moeten bestellen, beginnen we met het verzenden eind maart en je ontvangt dan eind september de laatste twee delen. Je betaalt de eerste maand iets meer omdat je dan alle stof toegestuurd krijgt.

Optie B – je neemt elke maand 2 aflevering af. In dat geval zijn de kosten als volgt:

Optie 1 – 1e levering 39,80 ex portokosten, daarna ongeveer 27,90 per maand, afhankelijk van het aantal strengetjs overlopend garen dat gebruikt is

Optie 2 – 1e levering 48,40 ex portokosten, daarna ongeveer 27,90 per maand, afhankelijk van het aantal strengetjs overlopend garen dat gebruikt is

Optie 3 – elke maand ongeveer 27,90, afhankelijk van het aantal strengetjes overlopend garen dat gebruikt is.

Optie 4 – 13,90 per maand (alleen patroontjes) of ongeveer 17,90 (patroontjes met knoopje, het knoopje voor september is duurder dan de rest).

 

Je kunt je gewoon via het webformulier opgeven. Let goed op dat je aangeeft voor welke optie je kiest qua materialen, hoeveel draads stof en welke verzendoptie. Als je je voor 15 februari opgeeft, zorgen we ervoor dat we eind maart je eerste pakketje op de post kunnen doen. Later opgeven kan natuurlijk ook, we leveren dan zo snel mogelijk.