Ik heb mijn oog al een tijdje op een reproductiemerklap die Needlework Press uitbrengt in Nashville. Soms heb je dat gewoon, dan zie je een plaatje en denk je, dat is iets voor mij. Dat had ik bij deze merklap. Ik kan het niet verklaren, de kleuren zijn niet echt speciaal iets voor mij, maar de opzet en het sentiment des te meer. Ik ga ‘m in ieder geval in het echt bewonderen. Het mooie is, je kunt het aanpassen naar vriendin, moeder en nicht.

A Present to My Sister 19,95

Ik had het al over meer ronde patroontjes, wat te denken van deze drie? Ik ben vooral weg van het mandje met bloemen.

A Tisket a Tasket 9,25

Maar er zijn meer merklappen en ik vind ze alletwee mooi. Waarschijnlijk om dat de eerste klein genoeg is dat het ik wel zou zien zitten om het te borduren en de tweede heeft alfabetten, huizen en een soort Quakerachtige motieven en daar heb ik gewoon een zwak voor.

Harriet Ann Hughson 1843 (een Schotse merklap) 15,95

In All Things be Exceedingly Diligent 15,95

Verder hebben de dames iets heel leuks meegenomen, merklapstickers. Die gaan zeker mee in de koffer. De prijs is nog niet bekend, maar ik denk 3-4 euro voor 10 stuks. En we gaan weer van die brillendoekjes ophalen, geweldig voor de bril (uiteraard), maar ook voor beeldschermen en telefoons.