Bij elke doos die we binnen krijgen is het altijd weer spannend om te zien of die patronen die ik dan op de website van de distributeur heb gezien, ook net zo mooi zijn als ze binnen komen. En gelukkig is 99% van de keren het geval ;-). De patronen van Amaryllis Artwork zijn de laatste jaren echt juweeltjes geworden. Zo’n creatieve manier van afwerken, iedere keer heeft ze weer een nieuwe vorm bedacht. Na de Quaker Ball hebben we nu de  Quaker Keeper en de Quaker Pear. De Keeper is prachtig, wat een mooie plek om je borduurgarens of accessoires op te bergen. De peren passen helemaal bij het seizoen. Leef je uit in je favoriete kleur overlopend garen en maak je eigen perencollectie.

  

Amaryllis Artwork – The Quaker Keeper € 19,95       Quaker Pear € 17,95

Deze stillistische ornamentjes had ik al gezien en ik vind ze prachtig. Ik zou  misschien andere kleuren kiezen, dat is juist het leuke van losse patronen, je kunt het helemaal naar eigen smaak (en gezichtsvermogen) borduren. Ik zie hier toch iets van rood, wit en uiteraard een gouddraadje voor me. Er staan 7 ornamentjes in dit patroontje, je kunt dus een aardige collectie borduren.

Summer House Stitche Works – Nordic Yuletide € 9,25

Threadwork Primitives heeft van die gezellige patronen, patronen waar ik een warm gevoel van krijg. Ik houd vooral van de kleuren die ze gebruikt. Dit patroontje kun je heel mooi borduren op kleur 7033 van het herfst proefpakketje.

Threadwork Primitives – Jack in the Hat € 11,50

Dan hebben we nog een voor ons nieuwe ontwerpster in de aanbieding, T.A. Smith Designs. Deze twee patronen kun je heerlijk in een overlopende kleur borduren. Ik vind al die letters zo verspreid over het patroon erg leuk. Geeft weer een heel ander beeld dan wanneer het alfabet in volgorde wordt geborduurd. En zo’n langwerpig speldenkussentje maakt me helemaal blij. Ik zou er nog twee knoopjes op doen zodat ie op 2 plekken wat inzakt, net als bij een biscornus.

Motif Musings

T.A. Smith Designs – Motif Musings € 16,95

Mini Motifs

T.A. Smith Designs – Mini Motifs € 9,25

Karen Kluba van Rosewood Manor Designs heeft de laatste jaren steeds heel bijzondere patronen. Round and Round heeft, je raadt het al, alleem maar ronde (of bijna ronde) motieven. Zoek je lievelingskleuren bij elkaar en borduur de hele lap, een motief, een aantal motieven, delen van een motief, kortom leef je uit. En Cornwall Cottage Sampler hebben we al eerder in de winkel gehad. Ik vind ‘m zooooo mooi dat ik het patroon nog een keer wilde laten zien ;-).

Rosewood Manor Designs – Round and Round € 16,95

Rosewood Manor Designs – Cornwall Cottage Sampler € 18,95

Vergeet niet om je in te schrijven voor de e-nieuwsbrief van de winkel. De nieuwsbrief is gratis en vanaf januari 2015 ontvang je ‘m maandelijks. Schrijf je nu in en ontvang in november en december een proefnummer.

20141005