Het jaarlijkse kersttijdschrift

Hij komt er binnenkort weer aan, het jaarlijkse kersttijdschrift van Just Cross Stitch, met meer dan 60 ornamentjs van heel veel verschillende ontwerpsters. Voor mij is dit kersttijdschrift een jaarlijks verwenmomentje. Ik kom dan helemaal in de sfeer om kerstpatroontjes te gaan borduren.

 

 

 

 

 

 

 

Just Cross Stitch kersttijdschrift € 13,50

Recepten

In het tijdschrift staan naast de patroontjes ook nog heel veel lekkere recepten. Het is handig om een omzettabel te raadplegen, want de hoeveelheden zijn in Amerikaanse eenheden weergegeven. Je vindt een goede omzettabel hier:

http://www.omzettennaar.be/ounce-naar-gram.html

Afwerking

Wat ik ook heel fijn vind, is dat je in het tijdschrift ook instructies vindt voor het afwerken van je ornamentjes. Na het borduren kun je dus gelijk verder om je ornamentje in elkaar te zetten. En denk zelf ook een beetje “out of the box”, je kunt heel goed borduurringen gebruiken voor het afwerken van ronde patroontjes. Hier kun je zien welke maten borduurringen we hebben.

Of koop een vierkant doosje bij de Action/Hema/Wibra om daar een vierkant patroontje bovenop te bevestigen. Heb je gelijk een leuk kerstdoosje voor op tafel.

En maak je een kussentje van je ornamentje, dan kun je voor de achterkant heel fijn de Osnaburg of Velveteen van LadyDot Creates gebruiken.

Bestellen

Je kunt het tijdschrift alvast bestellen via deze link:

https://dehandwerkboetiek.nl/winkel/pre-order-just-cross-stitch-christmas-tijdschrift-2021/

Als je het voor as. maandag bestelt, kan het gelijk mee in de doos. We krijgen het tijdschrift rond 15 september in de winkel, dan kunnen we het gelijk naar je opsturen. En reserveer dan alvast een uurtje om het tijdschrift heerlijk door te bladeren, kopje thee of koffie erbij, dat is echt genieten.