Jouw eigen borduurkalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pre-order Book of Days 2022 € 16,25

De nieuwe Book of Days voor 2022 komt er aan! Misschien heb je deze borduurkalenders al wel in diverse Flosstube videos gezien. Brenda en de Serial Starter (Laura) zijn dol op hun kalender en houden ‘m ook heel precies bij. Ze versieren de agenda met stickers en washi-tape waardoor hij er nog leuker uitziet. De Book of Days zijn op het ogenblik heel populair en een heel fijne manier om bij te houden wanneer je aan welk project hebt geborduurd.

Vickie en Maegan maken er elk jaar een prachtige kalender van, per dag heb je genoeg ruimte om op te schrijven waar je aan hebt geborduurd. Per maand heb je ruimte om notities te maken, dus bijv. welke stof en/of garens je voor een project hebt gebruikt. En het geheel wordt afgewisseld met heel leuke afbeeldingen.

 

Ruim op tijd

De Book of Days kalenders worden eind september naar ons verstuurd, dus je hebt ‘m dan ruim op tijd binnen om in 2022 te beginnen met het bijhouden van je borduuractiviteiten. En natuurlijk kun je in de kalender ook workshops, afspraken met borduurvriendinnen en specieale gelegenheden opschrijven.

De Book of Days kalender 2022 kost 16,25 en als je ‘m voor 20 september besteld, doe ik er ook alvast een aantal stickers bij uit mijn persoonlijke collectie. Kun je je kalender helemaal in stijl opvrolijken.

 

 

 

 

 

Binnenkant van Books of Days 2021