Voor deze ene keer hebben we quiltstofjes besteld en wel de nieuwste serie die Barb en Alma van Blackbird Designs hebben ontworpen voor Moda Fabrics. Het is de laatste serie stofjes die ze samen hebben ontworpen. Het zijn prachtige stofjes, ideaal voor projectbags, kussentjes, huswifes, tasjes etc. De kleuren van de stofjes passen prachtig bij de kleuren die Blackbird Designs gebruikt voor hun borduurpatronen. Het is echt een feestje om deze stofjes in de winkel te hebben.

Zoals je ziet zijn er een aantal stofjes met merklapmotieven en alfabetten en verder hebben we een selectie gemaakt van een aantal stofjes die volgens ons heel mooi te combineren zijn met de merklapstofjes én de borduurpatronen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt de stofjes kopen per lapje van 50 x 50cm (€ 4,95) of een veelvoud hiervan. Let even goed op met het bestellen, wil je een halve meter stof hebben, dan bestel je het stofje 2x, wil je een meter stof hebben, dan bestel je het 4x. Wij zorgen er dan voor dat de stof niet doormidden geknipt wordt.

Je vindt de stofjes op de Nieuw in de Winkel pagina.