Paulette Stewart van Plum Street Samplers is een van die ontwerpsters die regelmatig patronen uitbrengt die ik geweldig vind, maar waar ik niet altijd aan toe kom om er iets van te borduren. Herkennen jullie dat? Inmiddels heb ik 3 van haar ontwerpen geborduurd. Die zie je hier en hier. Ik zie nu dat ik het patroon Gloriana helemaal verkeerd genaamd heb, het heet The Queen’s Crowns en is van Plum Street Samplers en niet Designs zoals er staat :).

Enfin, waar het om gaat is dat deze dame de leukste patronen uitbrengt. Vorig jaar konden we deze heer al begroeten in de winkel:

Boris

En deze dame kwam ook langs:

Olga

 En nu hopen we dat deze vreemde vogel binnenkort ook binnenvliegt:

Sergei

De patronen kosten € 10,50 per stuk en worden met Crescent Colours geborduurd. De kleur van je linnen en het aantal kruisjes/cm kun je natuurlijk zelf bepalen.

Miss Murphy heeft mij al diverse keren laten weten dat ze vindt dat Olga toch wel voorrang zou moeten krijgen bij al mijn borduurprojecten. En ik ben geneigd om haar gelijk te geven :). Misschien dat ik binnenkort maar eens de kleurtjes bij elkaar ga zoeken en een lapje stof uit de la haal.