Ze zijn er weer, de Summer, Autumn en Winter Loose Feathers patronen die al een aantal jaren niet meer verkrijgbaar waren. De 3 patronen vormen samen een geheel en het zijn echt prachtige patronen. Naast elk patroon voor het drieluik, vind je in elk patroon ook nog een extra patroontje. Nu ik er beter naar heb gekeken, geloof ik dat er zelfs 2 extra patroontjes bij elk patroon zitten. Zoals Brenda (van Flosstube kanaal Brenda and the serial starter) zou zeggen, het is Blackbird Designs dus je moet het gewoon in huis hebben.

En voor iemand er naar vraagt, er is geen Spring patroon 😂😂😂. Maandag bestel ik weer in de VS, dus als ik de patronen voor je mee kan laten komen, laat het me dan snel weten. Je vindt ze in de webshop.

 

 

 

 

 

 

 

Summer (reprint) 13,50 

 

 

 

 

 

 

 

Autumn (reprint) 13,50

 

 

 

 

 

 

 

Winter (reprint) 13,50